Skip to main content

Vocea lui Suleyman a acoperit Vocea de pe Pro

 

Publicitate

Românii l-au preferat pe sultanul Suleyman fetelor de la Tatu, care cântau la Vocea României. Kanal D a fost peste Pro TV nu numai pe intervalul cu Suleyman, ci pe întreaga durată a Vocii României.

Kanal D a depăşit Pro TV la diferenţă notabilă la nivel naţional şi foarte mică la nivel urban.

Pe publicul comercial, (18-49 de ani) lider a fost Pro TV, iar Kanal D a fost pe trei la acest segment de public.

Vocea României a fost difuzată aseară în două părţi, întrerupte de Ştirile Pro TV.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele medii ale emisiunii (au fost luate în calcul cele două părţi, fără programul de ştiri).

Audienţele posturilor TV marţi, 11 decembrie, pe intervalul Vocea României, în mediul URBAN:

1. Kanal D: 756.000 de telespectatori pe minut (7,2 rating)
2. Pro TV: 751.000 (7,2)
3. Antena 1: 517.000 (4,9)
4. Antena 3: 365.000 (3,5)
5. Prima TV: 242.000 (2,3)

Audienţele posturilor TV marţi, 11 decembrie, pe intervalul Vocea României, la nivel NAŢIONAL:

1. Kanal D: 1.321.000 de telespectatori pe minut (6,9 rating)
2. Pro TV: 1.215.000 (6,4)
3. Antena 1: 931.000 (4,9)
4. Prima TV: 590.000 (3,1)
5. Antena 3: 545.000 (2,9)

Pe intervalul în care Suleyman s-a intersectat cu Vocea României, diferenţele între Kanal D şi Pro TV au fost mai mari: 100.000 de telespectatori pe minut în plus pentru Suleyman la nivel urban şi peste 200.000 la nivel naţional. Pe publicul comercial, a câştigat Pro TV.

Audienţa Kanal D şi Pro TV pe intersecţia Suleiman – Vocea României

URBAN NATIONAL
Persoane pe minut Rtg% Persoane pe minut Rtg%
Kanal D 1.016.000 9.7 1.747.000 9.2
Pro TV 911.000 8.7 1.516.000 8

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dragos Dragos
    Pro-ul a reusit totusi sa ia cea mai importanta "felie de tort"....aceea din segmentul comercial (18-49) care e si cea mai importanta, pentru ca de acolo vin banii.
  • maria maria
    este o comparatie incorecta. protv are public 18-49 ani urban. pe acest segment a fost lider. nu poti compara mere cu pere, petrisor. este incorect sa pui asemenea titlu daca ai pretentia ca esti un site cu stiri din media. in ultima vreme pui titluri de tabloide.
  • Radu Radu
    Le-a luat Dumnezeu mintile romanilor cu acest Suleyman demirel. Bine, pana la urma ce pretentii sa ai la telespectatorul roman care se uita pentru a patra miliarda oara la Singur acasa.
  • matei_a matei_a
    Asta e al 3-lea sau al 4-lea serial turcesc care face audiente uriase la Kanal. Cand o sa se termine o sa cumpere altul, nu iti face tu griji.
  • mishu mishu
    Ha ha... ProTV a luat bataie in noaptea de revelion in ultimii ani de la Antena 1. E si normal. Tinerii merg la petreceri, babalacii stau acasa si se uita la A1.
  • radu radu
    Tavi, Andy aveti perfecta dreptate.
    Kanal D nu are puterea necasara sa se ridice la Antena 1 sau ProTV. Ce ofera Kanal D in afara de Suleyman ? Tot felul de emisiuni regizate, prezentate de indivizi dati afara de la alte televiziuni, emisiuni pentru retardati, cocalari, pensionari etc. Nici macar nu difuzeaza filme, sport, stiri ca orice televiziune normala. Macar au Vrei sa fi miliardar aruncat la o ora aiurea, de altfel era vai de capul lor.
  • Tavi Tavi
    Iata o situatie foarte simpatica. In mod normal, lupta cifrelor ar trebui sa se poarte intre formate similare, cum ar fi "Vocea Romaniei" si "X Factor". Ambele show-uri sunt mandre cand se ridica peste concurentul direct, formatul PROTV castigand aproape de fiecare data, in pofida unui start bun al emisiunii X Factor. Opinia mea este ca ambele emisiuni sunt foarte bune si, nu in ultimul rand, extrem, extrem de complicate. Sunt niste megaproductii cu cheltuieli de echipament si personal inimaginabile. Si, credeti-ma ca stiu ce spun, cine e in stare sa monteze asa ceva, acela chiar stie televiziune. Dar, surpriza! In ciuda eforturilor colosale ale celor doua statii, PROTV si Antena 1, bat cei de la Kanal D cu Suleiman (care, fie vorba intre noi, in romaneste se numeste Soliman). Si cum fac asta? Simplu - baga o caseta si dau "play". Viata e nedreapta, nu-i asa?
  • Andy Andy
    Lupta pentru suprematie se va da mereu intre pro tv si antena 1.kanal d se va stinge repede dupa ce serialul se va termina,va avea soarta acasa tv,ochii din umbra si roata norocului se vor plafona în audiente.pana la urma serialul este locomotiva postului.kanalul este un post de umplutura.dupa mine prima tv merita locul 3.pacat romanii au ajuns sa aprecieze toate turcismele.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Cum este menționat și în acest articol, au fost lideri pe targetul comercial, adică pe segmentul 18-49 de ani.

    La nivelul întregii țări și la orașe, au fost pe locul doi.
  • radu radu
    lider pe segmentul comercial, tot timpul a fost lider pe comercial.
  • Mihai Mihai
    deci ProTv minte poporu' cu televizoru' :))))
  • radu9 radu9
    acum cateva minute la Stirile PrO tv au zis ca Vocea Romaniei a fost Lider de audienta pe perioada emisiuni Vocea Romaniei deci???
  • nelu nelu
    esca zice altceva
  • marius marius
    E in regula sa existe o competitie atat de "aprinsa" intre posturile Tv. Adica le obliga sa isi imbunatateasca cat mai mult productiile si sa ofere materiale de calitate (unde se poate). Cei mai castigati sunt oricum telespectatorii, fani ai unor programe de genul acesta! Eu chiar ma bucur ca mai pierde PRO TV-ul, pentru ca altfel s-ar plafona!
  • me me
    Mihai, semeni cu noaptea. e clar, antenistule! =))

Trimite un comentariu

sus