Skip to main content

ANUNŢ ÎN DIRECT. Oana Frigescu pleacă de la Antena 1. Anca Rusu, provizoriu în locul ei

 

Publicitate

Oana Frigescu a anunţat în direct că pleacă de la Antena 1. Anunţul a fost făcut în Observatorul de la ora 16.00, în care prezentatoarea a spus că este ultimul buletin la Antena 1.

Observatorul de la ora 13.00 şi cel de la ora 16.00 vor fi prezentate, provizoriu, de Anca Rusu, amfitrionul Observatorului de weekend de la Antena 1.

Oana Frigescu a lucrat la Antena 1 din anul 2009, de când s-a ocupat de cele două ediţii informative ale postului Intact.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Wet wet wet Wet wet wet
    @OBSERVATOR,am tot citit de isprava voiculestilor de a aduce un papagal la conducerea si distrugerea(as spune eu)Antenei grup.Problema nu este a mea sau a ta dar se pare ca se impute rau treaba.Tind sa cred ca el trebuie sa ramana marioneta in asa fel ca miscarile cameliei voiculescu sa fie percepute ca miscarile lui.Ea face toate aceste potlogarii,cu dat afara oameni vechi,cu stramtorarea bugetelor si chiar eliminarea unora.Ea habar nu are ca si o cafea oferita unui invitat,poate face diferenta.Asa ca nu ma mai mir ca la antena vor fi cativa oameni buni la toate.
  • LED LED
    Pacat!Ea si Octavia Geamanu erau cele mai tari.Anca Rusu e ok,dar nu se compara cu cele doua!! :(
  • sfinx sfinx
    imi pare foarte rau ca a plecat era ca si cum facea parte din casa intrucat tin tv deschis pe antena 1 ,
    de fapt suta la suta au dat-o afara considerand-o prea "moale" , este mult mai sensibila fata de celelalte prezentatoare
  • ionul ionul
    Daca intr-adevar a fost data afara atunci imi pare rau pentru ea. Cand pui pasiune in ceea ce faci, locul de munca devine ca o a doua familie iar cand intr-o zi ti se spune ca nu mai este nevoie tine este normal sa ai reactii mai putin controlate. O stiu pe Oana de pe vremea cand prezenta stirile la matinalul de pe B1 si imi amintesc ca am placut-o de la bun inceput. La Antena1 nu am mai urmarit-o pentru ca nu urmaresc acest post de televiziune. Nu ma intereseaza viata ei personala si nu vad de ce pe altii i-ar interesa ce face ea in afara jobului.
  • edward edward
    O fi fost silita sa plece,a vrut ea sa plece,nu ma intereseaza,cert este ca e una dintre cele mai jalnice prezentatoare de stiri all-time,fara cultura,o habarnista ca la manual.Un asemenea specimen trebuie bagat in facultatile de jurnalism la asa nu.In aceeasi categorie intra,Diana Enache,Emma Zeicescu,Andreea Berecleanu,Patruleasa,etc,etc.
  • v. v.
    asta e . unii se uita la televiziunea ''turnatorului'', altii stau toata ziua sa posteze pe diferite siteuri sa posteze contra ''turnatorului'' contra-cost. sper ca va dau macar suficienti bani ca sa va permiteti o paine, niste sana , abonamentul lunar la internet si carela prepay de 5 euro ptr telefonul luat in rate
  • v. v.
    mai bine. de cand cu mizeria legata de viata personala nu o mai suport. si intr-adevar pare o persoana foarte falsa. pana la urma ce mai conteaza cine vine in loc. au ei calculele lor. pana la urma sunt o companie privata care trebuie sa faca bani. nu pun pe nimeni doar fiindca are pile daca persoana respectiva nu se ridica la un nivel profesional inalt. acum poate mai schimba si ei continutul stirilor de la acea ora. prea multa mizerie,violuri , violuri si crime
  • Otilia Otilia
    Mie sincer imi pare rau ca a plecat,nu e usor sa iti iei ramas bun de la niste oameni care te.ai atasat de ei. Sincer imi pare rau pt ea,era viata ei acolo
  • Incognito Incognito
    Daca pt tine a inlocui o stirista care si-a folosit capul , cu o femeie care-si foloseste dosul este o veste excelenta, atunci te recomand calduros pt casting-urile la prezervative. Esti emblematic/a!!
  • Mircea Mircea
    Dar va uitati, mai spalatilor pe creier, la zoaiele de la Haznale!!! Vad ca le stiti pe toate parasutele astea aterizate in ograda varanului turnator.
  • lucian lucian
    Daaaa, era foarte buna! Priviti aici: http://www.youtube.com/watch?v=g8e-vZiGJr4 Remember?
  • Name Name
    Apropo,tu cu cine ai facut limba romana,cu femeia de serviciu? Traim in Romania si toti prostii se baga in seama.
  • andy andy
    :)) comentariu lui anonim este teribil de amuzant.nu crezi ca adriana nedelea ar avea ceva mai bun de facut decat sa posteze pe aici.eu nu sunt adriana nedelea ci un simplu vizitator al site-ului care culmea,nu am lucrat sau lucrez in televiune.ce am enuntat mai sus reprezinta o simpla intrebare,mai bine spus am enuntat o presupunere de-a mea, nimic mai mult.vai de capul nostru interpretam dupa ureche si apoi ne intrebam de ce nu avem dreptate :))
  • Pavel Pavel
    Dacă și Oana mai este urâtă...
  • flo flo
    Oana e draguta si are un bun simt cum rar intalnesti in tv.

Trimite un comentariu

sus