Skip to main content

Aproape 700 de contestaţii la testele de la TVR. Sorin Burtea, Albertina Ionescu şi Leonard Miron, printre contestatari

 
televiziune tvr mediafax
televiziune tvr mediafax

Publicitate

Procesul de restructurare din TVR, întârziat. Aproape 700 de angajaţi ai postului public au contestat notele obţinute la evaluarea din decembrie. Printre aceştia se numără Albertina Ionescu, realizatoare Stilul tău la matinalul TVR, dar şi Leonard MironSorin Burtea şi Adrian Bucur.

Albertina Ionescu a obţinut 77 de puncte, Leonard Miron - 63,1, iar Sorin Burtea - 84,7, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Adrian Bucur, cel care a criticat public felul în care a decurs concursul de selecţie din TVR, a obţinut 81,34 de puncte.

Din cauza numărului mare de contestaţii, data publicării listelor de disponibilizaţi,  care fusese stabilită pentru 21 decembrie 2012, a fost amânată. Din informaţiile paginademedia.ro, listele ar putea fi afişate după data de 10 ianuarie.

La procesul de selecţie au participat 2.562 de salariaţi, din cei 2.784 de angajaţi notificaţi, adică un procent de 92%.

Selecţia angajaţilor a presupuns trei etape – depunerea unui memoriu de activitate, susţinerea unui test grilă şi a unui interviu – care, în punctajul final, au contat cu ponderi de 50, 20, respectiv 30%.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Am primit listele cu contestatii, dintr-o sursa sigura, si sunt 696 de contestatii.
  • aidan aidan
    si sunt aproape 900 de contestatii, nu stiu ce urmaresc sa ascunda cu cifra asta cu vreo 200 de contestatii mai putin. dar cand partidul minte inseamna ca ceva nu-i convine...
  • aidan aidan
    @horea- multumesc pentru p.s. doar ca astia raman. au toti o grija de ei, ceva ce nu s-a pomenit! in puf ii tin! parca sunt einstein-i televiziunilor. si ei, ce sa vezi, niste pile amarate dar cu pretentii. de unul nu s-au atins din cei 600! dar le fac loc cu darea afara a celor vechi care au luat note de tot ...sigur, vor urma procese la greu. sunt prea multi premianti pe care o comisie cretina si aservita i-a facut precum... comisia, la note.
  • Horea Horea
    Interesante caracterizari.
    - despre Burtea ai scris insa cam putin!
    - nimic despre Leonard Miron?

    P.S. Dupa mine toti angajatii lui Culcer + Lazescu ar trebui concediati. Si asta fara nici o evaluare. Se va aplica doar metoda "antipilă".
  • livia pila livia pila
    Sorin Burtea si-a dat examenul cu pseudo-Revelionul lui cu stripperi si cabiniere imbracate in cocote. Adrian Bucur e un birfitor adus pe usa din spate de Lazescu. Radulescu Mihai e cel ce ii lega fularul in direct colonelesei Culcer in fata careia facea genuflexiuni. Albertina Ionescu are un firiicel de voce. CONTESTATIILE LOR TREBUIE RESPINSE.
  • TVR 1, TVR 2 si TVR Nylon TVR 1, TVR 2 si TVR Nylon
    Cine e Sorin Burtea? A, e ăla despre care am citit ca umbla cu corapi de damă. Mi se pare cool, n-ar trebui sa-i dea drumul TVR-ul!
  • Horea Horea
    De ce-i trebuie lui Mihai Radulescu un punctaj mai mare?

    Pai el oricum a fost in prim plan indiferent de coloratura politica a conducerii TVR.

    Sau chiar se crede mai valoros? Eu unul nu prea cred!
  • Tudor Tudor
    Leonard Miron ? Pai ale e cabin crew ( ca sa nu zic stewardesa - desi s-ar potrivi !) la nu stiu ce companie straina, de ani de zile !
    Voi inca il platiti ?:))))

Trimite un comentariu

sus