Skip to main content

AUDIENŢE. Dan Negru, al 13-lea Revelion consecutiv pe primul loc. Etno TV, în topul naţional

 

Publicitate

Revelionul bate ghinionul, cu Dan Negru, a fost cel mai vizionat program în noaptea dintre an. Este al 13-lea Revelion consecutiv în care Dan Negru este lider de audienţă cu programul dintre ani.

Pe intervalul de difuzare al emisiunii (21.35-2.00), Antena 1 a fost pe primul loc după media de telespectatori pe minut. Distanţa dintre Antena 1 şi Pro TV a fost mai mică în mediul urban (50.000 de telespectatori pe minut). La nivel naţional, între Revelionul lui Negru şi Pro TV au fost 300.000 de telespectatori pe minut.

NAŢIONAL: Aproape 2,1 milioane de telespectatori pe minut la Negru, 1,8 milioane pe Pro TV.

URBAN: 1,07 milioane de telespectatori pe minut la Antena 1, pe Pro TV 1,02 milioane.

SEGMENTUL COMERCIAL. Targetul comercial (persoane între 18 şi 49 de ani) a fost al Pro TV. Pe intervalul lui Dan Negru, pe Pro TV erau în fiecare minut 610.000 de telespectatori din acest target (11 rating). Pe Revelionul Antenei erau 461.000 (8,3 rating)

Kanal D, cu o ediţie specială Roata norocului, a fost pe locul trei în audienţă, iar programul de pe TVR 1 s-a clasat pe locul patru.

Românii au ascultat muzică populară în noaptea dintre ani. La nivelul întregii ţări, Etno TV a fost pe locul cinci. Şi la oraşe s-a auzit muzica populară, iar Etno a fost puţin mai jos, pe locul şapte.

Audienţa posturilor TV pe intervalul emisiunii Revelionul bate ghinionul (21.35-2.00):

URBAN NATIONAL
Antena 1 1.068.000 telespectatori (10,2 rtg) Antena 1 2.095.000 (11 rtg)
Pro TV 1.017.000 (9,7) Pro TV 1.807.000 (9,5)
Kanal D 532.000 (5,1) Kanal D 1.501.000 (7,9)
TVR 1 319.000 (3) TVR 1 763.000 (4)
National TV 190.000 (1,8) ETNO 434.000 (2,3)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Cam ce vezi in seara asta pe TVR 1 e cel mai bun program ever.
  • Ana-Maria Ana-Maria
    Esenta a fost extrem de bine surprinsa aici !

    http://proiectromania.wordpress.com/2013/01/01/scene-grotesti-la-televizor-revelionul-gunoaielor-2013-se-intoarce/

    Nu am scapat nici anul acesta, cu exceptia National TV, din cate stiu, de manelisti dubiosi, agramati, cu muci in nas, purtatori de fete de interlopi, de prezentatori imbecili, fete triste si, binenteles, de pitipoancele excitate din jurul lor, de decoruri comuniste, invitati plictisiti si fara pic de farmec, care nu ar putea distra niciun caine, dar care vorbeau intre ei tocmai cand colegii de breasla isi dadeau sufletul facand playback. ( TOVARASI, DINOZAURI SI “TINERE SPERANTE”, PARASUTE SAU BUTOAIE CU MUSCHI SI LICHENI,.. SE VEDE !) Nu am scapat de momente penibile si de timpul mort si nici de Dan Negru si Varciu etc.
  • mad79 mad79
    eu m-am uitat pe BBC Entertaiment la jubileul de diamant al reginei si dupa ora 0.15,m-am uitat pe Procinema,la stand up-ul facut de Bobonete.Am ras cu hohote!Cel mai haios stand up,dupa cele facute de Horatiu Malaele!
  • radu09 radu09
    si la concerte sunt destui badarani ce arunca petarde si arunca cu sticle dupa ce le golesc > cel mai indicat e sa petreci acasa sau in alte locuri unde esti inconjurat de prieteni si persoane f. cunoscute iar daca ramai acasa te plictisesti grozav sa butonezi TV ul eu cel putin am muzica in Pc si inchidem Tv ul si punem muzica din Pc ,bineanteles exclus manele
  • Alex B Alex B
    defineste calitatea
  • mihaita mihaita
    Departe de mine sa laud revelionul A1 plin de pitipoance si manelisti insa la Pro s-a mers putin prea departe.
    Stiu sigur ca nu este moral sa expui spre amuzament persoane cu deficiente clare de comportament si intelegere (sa nu spun cu handicap), insa oare ar trebui sa fie si legal?
    Am butonat de 3-4 ori pe Pro si in toate imaginile erau prezentati spre amuzament Frone si un extraterestru ce facea ca toate animalele!
  • cristi cristi
    Sincer, decat sa te duci in cluburi ca toti prostovanii, sa te faci muci, si sa dai impresia ca esti mare "smecher", sau sa stai in fata TV-ului sa vezi toate infectiile, mai bine iesi in strada, la un concert ca cele organizate in Bucuresti, si e de o mie de ori mai bine. Am ajuns pe la 3 acasa, si ce mi s-a parut super ok, a fost Revelionul transmis de la Romexpo de pe B1. In rest, praf si pulbere !
  • expertul expertul
    protv nu a ales cum trebuie prezentatorii. daca prezenta bartos putea bate lejer antena. spuneati moralistilor ca protv promoveaza tigania si manelele dar revelionul antenei 1 a abundat in manelisti si cocalari.
  • radu09 radu09
    ai dreptate si eu mam uitat la SANDA NICOLA a fost mai fain sa vezi cum e revelionul organizat in alte orase in alte tari sau cum ca la Constanta Primaria nu a organizat nimik
  • cosmin francu cosmin francu
    Pe mine nu m-a enervat nimeni. Am preferta Digi24. Liniste, liniste si iar liniste
  • radu09 radu09
    banuesc ca toate Televiziunile au castigat ca in mare peste tot aceleasi figuri aceleasi formate de Revelion ,in concluzie noi am avut de pierdut si Televiziunile de castigat care , cand noi ne uitam la prestatia lor de 2lei ,ei se distrau departe de TV .....ASTA este "care este " :))
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Cum nu am chef sa ma duc nicaieri in noaptea de revelion si cum eram si destul de obosit, am zis sa ma uit la TV. Antena 1 a avut un program de toata jena (acelasi ca anul trecut, cu mici diferente). ProTV a avut ceva cu juratii aia de la Master Chef, care s-au lasat umiliti, sau ceva, de Maruta. Pe TVR 1 a fost un revelion de toata jena, in seara asta abia vor avea programul de revelion adevarat, sper. Sincer, cel mai misto a fost pe Antena 3 sau RTV, unde au dat petreceri din tara sau de la Paula Iacob din casa. Acolo am stat mai mult. La 12 m-a sunat un amic din alt oras (care e fanatic cu TV in noaptea de revelion) si mi-a zis ca mai bine vorbeste cu mine pe Skype, decat sa vada mizeriile astea de la TV. Si ii dau dreptate. Antena si ProTV sa faca ce vor, dar TVR trebuia sa aiba un program de calitate, parerea mea.
  • adrian 4 adrian 4
    cata lume se uita la tv i noaptea de revelion ...ce oameni nefericiti cand sunt atatea de facut in noaptea de revelion ei se uita la manelele lui negru si tampenile lui maruta
  • tyty tyty
    Sunt entuziasmat sa constat ca Gigel Frone si analfabetul ala de la REBU sunt exponentii culturali ai PRO-tv-ului in seara de Revelion si nu numai.
    Absolut toate posturile tv au avut un program execrabil, asa ca nu vad motive de mandrie cu aceste audiente!
  • elena elena
    jenant pt a1 care se pretinde mare castigatoare in toti anii!la pro m-am distrat excelent.si ce sa spun,mare diferenta de citiva telespectatori.e vorba ca in general a1 fura de la pro tot ce poate,dar le iese de tot rasul!

Trimite un comentariu

sus