Skip to main content

CanCan TV revine azi pe Acasă

 

CanCan TV, emisiune prezentată de Ilinca Vandici şi Adrian Artene, revine în această seară, de la ora 22.00, pe Acasă TV.  Programul de două ore şi jumătate este difuzat de luni până joi de Acasă TV.

Publicitate

Adrian Artene, prezentator CanCan TV:

“După sezonul trecut care a abundant în povesti fascinante de dragoste, drame tulburatoare, divorţuri şocante, dar şi în împăcări “imposibile” - şi aş puncta aici doar împăcarea dintre Oana Zavoranu şi Pepe – CanCan TV pregăteste o sumedenie de mega-dezvăluiri despre viaţa vedetelor. La o asa-zisă bursă a pariurilor mondene, nimeni nu ar fi pariat, în toamna lui 2012, pe apariţia Oanei Zavoranu şi a lui Pepe, împreună, într-un studio de televiziune, însa noi


am facut posibil acest lucru”, spune Adrian Artene.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • radu radu
    Aceste emisiuni sunt pierdere de vreme. Pe fiecare canal aceleasi prostii. Cred ca Diaconescu se bucura ca a otevizat toate televiziunile, de fapt cred ca ar trebui sa-si ceara drepturile pt acest format.
  • geo geo
    cancan tv va difuza deseara imagini de la revenirile separate ale sotilor Banica, ce subiect tare sa mai abordeze si ei...Petrisor le va face putin promo la EuropaFM, acolo unde va vorbi putin si despre audientele radiourilor si ale episodului 2 din Dallas la Antena 1.
  • matei_a matei_a
    S-a plictisit lumea sa vada doar "vedetele" Pro si linguseala gretoasa pe care si-o administreaza reciproc, probabil specificata in contract. Daca continua asa o sa aiba audienta sub 1 pct. Asta e explicatia pentru scaderea imensa de audienta dupa ce au plecat de la Kanal.
  • Gogu radulescu Gogu radulescu
    De fapt, cancan tv nu exista!!! Wow biz face audienta dubla, iar de un show pacatos nu mai vorbim. Au fost seri in care a facut audienta de 4-5 ori mare decit cancan. Asa ca, Dumnezeu sa-i ierte pe astia de la kk tv.
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Artene, adevarul este ca primul sezon a fost sub asteptari. Ati fost depasiti, aproape in fiecare seara, de concurenta de pe Antena 1 si Kanal D. Ati facut reclama sau ati mizat mult pe aparitiile unor vedete MediaPro sau apropiate postului. Daca nu va redresati rapid, in toamna va mutati la Prima sau la Look tv...

Trimite un comentariu

sus