Skip to main content

CNA s-a autosesizat în cazul Sergiu Nicolaescu. Televiziunile vor fi luate la analizat

 


DEZAPROBARE TOTALĂ. Televiziunile vor fi luate la analizat în cazul Sergiu Nicolaescu, după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului şi-a exprimat public “dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului”.

În prima şedinţă a forului, posturile TV vor fi luate la analizat.

Poziţia CNA:

"Consiliul Naţional al Audiovizualului îşi exprimă public dezaprobarea totală faţă de modul în care a fost reflectat la posturile de televiziune decesul regizorului şi senatorului Sergiu Nicolaescu.

CNA s-a autosesizat şi, în urma monitorizărilor efectuate în perioada 03 – 05.01.2013, va prezenta punctul de vedere după analiza acestui subiect în prima şedinţă publică a Consiliului."

Despre cum s-au comportat posturile de ştiri în ziua incinerării lui Sergiu Nicolaescu, citiţi AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceA MirceA
    Da, RTV a batut toate recordurile de gretosenie. Si, dupa 3 zile in care mai aveau putin si o linsau in direct pe sotia lui Sergiu Nicolaescu, aseara Striblea se intreba cum pot unii sa faca asa ceva... EXCLUSIV !!!
  • Tibanu Tibanu
    as zice ca sunt clar derapaje...eu mai ales am simtit la RTV acest can-canism infectios. Mereu titrrand cu capitale :"urmeaza", "exclusiv", "acuzatii grave", presupusul fiu.
  • Catalin Catalin
    ieri toate televiziunile au fost otv EXCEPTAND REALITATEA TV SI DIGI 24.
  • reporter reporter
    pe mama lui...

    :)
  • Dorel Dorel
    Sigur, pentru bani, orice. Si pe mama nu ?
  • Aurescu Aurescu
    Nu stiu cat de potrivita este autosesizarea CNA-ului in cazul Sergiu Nicolaescu, intrucat nu cred ca s-a incalcat vreun drept post-mortem al regizorului. Televiziunile si-au facut treaba asa cum au stiut, au prezentat informatiile in maniera economiei de piata: au facut valva, audienta,deci bani.E de inteles.

Trimite un comentariu

sus