Skip to main content

Dinu Patriciu, într-o scrisoare către HotNews.ro: Confirm transplantul de ficat. Intenţionez să revin în România

 

Publicitate

Dinu Patriciu confirmă, într-o scrisoare transmisă HotNews.ro, că a fost supus unui transplant de ficat, înainte de Crăciun, iar acum se află "în perioada de recuperare în cadrul unei clinici din Milano".

Totodată, în această scrisoare, acesta dezminte informaţiile potrivit cărora ar fi părăsit spitalul fără a-şi achita costul intervenţiei chirurgicale.

Omul de afaceri afirmă, în această scrisoare transmisă prin e-mail, că intenţionează să revină în România imediat ce medicii îi vor permite, pentru a-şi continua "activităţile".

Această scrisoare vine după ce ieri mai multe ziare şi televiziuni din România au relatat că Dinu Patriciu ar fi părăsit clinica din Milano fără a achita o factura de 14.000 de euro.

Câteva fragmente din scrisoarea primită de HotNews.ro de la omul de afaceri:

  • "Ştirile recente privind starea mea de sănătate sunt în mare măsură false. Aduc la cunoştinţă celor interesaţi că sunt în continuare în perioada de recuperare în cadrul unei clinici din Milano.
  • Nu sunt şi nu am fost în situaţia de a avea datorii faţă de nici un fel de autorităţi medicale.
  • Confirm că am trecut, înainte de Crăciun, printr-o operaţie de transplant de ficat, care a decurs bine. După o săptămână în secţia de terapie intensivă am început recuperarea. Acest proces absolut normal pentru o astfel de situaţie, va mai dura aproximativ 2-3 luni, conform estimărilor medicilor care mă supraveghează. (...)
  •  Doresc să mentionez în final că imediat ce cadrele medicale care supraveghează evoluţia recuperarii mele îmi vor permite, plănuiesc să mă întorc în România pentru a continua activităţile."
Scrisoarea în întregime o găsiţi pe HotNews.ro.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus