Skip to main content

Forbes: Ce companii de media şi publicitate sunt chiriaşi ai RA-APPS

 

Publicitate

B1 TV, Editura Intact, Burda şi Ogilvy se numără printre companiile de media şi publicitate care au închiriat spaţii de la RA-APPS, potrivit Forbes România.

Firma B1 TV Channel SRL funcţionează într-un spaţiu de 230 de metri pătraţi pentru care plăteşte lunar o chirie de 3.571 de euro. Mai exact, 15,5 euro pentru un metru pătrat.

Documentul nu oferă detalii despre locul în care se află acest sediu, însă preţul pe care B1 TV Channel îl achită lunar se apropie de cele practicate pe piaţa liberă, în cazul spaţiilor centrale din Bucureşti.

Grupul de comunicare Ogilvy România, plăteşte o chirie lunară pentru cinci spaţii închiriate în suprafaţă de 1.261 de metri pătraţi de aproximativ 17.000 de euro.

Birourile Burda România (78,64 mp, chirie lunară 293 euro), Editura Intact (344,18 mp, chirie lunară 1.280 euro), Ringier România (102,51 mp, chirie lunară 381 euro) şi revista România Mare (139,3 mp, chirie lunară 518 euro) se află tot în spaţii deţinute de RA-APPS.

Grupul Humanitas, deţinut de scriitorul Gabriel Liiceanu, are spaţii închiriate cu o suprafaţă totală de 1.060 metri pătraţi pentru care plăteşte o chirie lunară însumată de aproximativ 4.000 de euro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    dna, nu forbes a publicat exclusiv aceste informatii. dupa ce toata presa a vuit si-au aparut listele dupa pe ponta le-a facut publice inca din 16 ian, e incorect sa citezi forbes ca sursa stirii. Inteleg ca aveti vreo simpatie fata de raluca badea michailcov, dar fiti corecta cu sursa informatiilor.

Trimite un comentariu

sus