Skip to main content

Gianina Corondan, Sanda Vişan şi Constantin Trofin – concediaţi din TVR

 

gianina-corondan

Publicitate

În cursul serii de ieri, TVR a publicat lista angajaţilor propuşi pentru restructurare colectivă. Printre cei 627 de viitori şomeri se găsesc şi nume sonore, precum Gianina Corondan, Sanda Vişan, Luminiţa Velciu, Elise Stan sau Constantin Trofin.

Nu lipsesc nici nume grele din cadrul TVR, precum Horia Romanescu, director direcţia programe, care a şi făcut parte dintr-o comisie de evaluare, sau Cezar Ion, director direcţia editorială.

Nici prezentatori tineri ai televiziunii publice nu au scăpat de restructurare, printre cei care au primit preaviz numărându-se Irninis Miricioiu, Andreas Petrescu sau Adriana Titieni.

Jurnalistul Pavel Lucescu nu s-a prezentat la concurs, astfel că figureză şi el pe lista celor disponibilizaţi.

Lipseşte în schimb Adrian Ion Sobaru, electricianul care s-a aruncat de la balconul Parlamentului. Acesta a obţinut un punctaj slab (42,66), nu a depus contestaţie şi nici nu se află pe lista cazurilor sociale.

Corina Dănilă - caz social

Corina Dănilă a fost un nume tot mai des vehiculat pe listele celor care rămân angajaţi ai televiziunii publice. Fosta prezentatoare, trecută ca realizator emisiuni la TVR 3, a fost considerată caz social: este divorţată şi are un copil minor. În aceeaşi situaţie se află şi alte angajate de la TVR, înscrise pe lista celor 55 de cazuri sociale acceptate de CA.

Angajaţii disponibilizaţi vor primi, conform contractului colectiv de muncă, mai multe salarii compensatorii. Suma totală alocată de TVR pentru cei disponibilizaţi se ridică la 16,5 mil de Lei (aproximativ 4 milioane de euro).

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • DRACU GOL DRACU GOL
    Profesionistii lu peste care sunt dati afara , daca sunt asa buni nu vor sta mult pe bara ,se duc la tv private, de ex LABE 1 , SUPER ONE , DDTV.
  • poporul roman poporul roman
    sper sa ne spele creierele sa uitam de acesti basisti prostii si rai pentru tara,ca si tine magda
  • magdazabet magdazabet
    Aici trebuie sa fiu de acord cu Sofronie care spune ca TVR-ul va deveni anexa la A3.Eu as spune ca a si devenit.E revoltator ca,o tv nationala sa fie partizana unor partide.Si,uite asa,de cate ori se schimba puterea,de atatea ori asistam la rasturnari de opinii.Sper totusi,sa nu devina spalatorie de creiere ca A3!
  • Horea Horea
    @Gogu de la Clavacioc

    Poate ca ai dreptate.
    Amanuntele (gen nepoate si altele) nu le cunosc. M-am pronuntat doar din postura celui din fata televizorului.
  • Sofronie Sofronie
    Are dreptate Costica atunci cand spune ca TVR-ul a devenit o anexa a antnelor prin controversata Irina Radu, mazilita de la postul Kanal D si aterizata in bratele lui Felix direct la Intact Production, ca mare mahar!
    De aici si pana la impunerea ei la TVR-ul uslist al lui Elwis n-a fost cale lungal, devreme ce insusi Felix trage sforile in acest caz, dorind ca TVR-ul sa devina o anexa a antenelr sale! Iar PC-ul lui face parte din USL! Si uite asa si-a bagat Voiculescu un om la inaintare intr-o functie barosana, de director programe TVR. Femeia a primit si sarcini precise sa participe la epurarea oamenilor incomozi din TVR, sarcina pe care a indeplinit-o cu mare sarguinta, netinand cont ca aici este vorba de oameni si nu animale! Dar Dumnezeu e mare si vede totul: nu se poate ca raul pe care il produc aceste lichele sa nu se rasfranga si asupra lor: mai devreme sau mai tarziu!
  • Gogu de la Clavacioc Gogu de la Clavacioc
    # Horea : Marina Almasan a avut emisiune saptamanala cu raiting 0?

    O fosila ce a participat la distrugerea redactiilor prin care sa prea umblat?

    Pile: la greu...un om care cunoaste mecanismul si oamenii corupti... tine nepoata in sistem, poate este si ea un caz social?
  • costica costica
    TVR a devenit o anexa a antenelor. Si asta pe banii nostri.
  • baphomet baphomet
    cel mai logic ar fii sa inchida toata televiziunea ca si asa e degeaba maninca banii
  • Horea Horea
    "... desi sunt convinsa ca Dumnezeu le va... "

    Cum poti sa fii "convinsa" din moment ce te semnezi cu ... Zoltan?!

    Nici MINCINOSII n-ar trebui tinuti prin TVR ... Zoltane!
  • Zoltan din Timisoara Zoltan din Timisoara
    Mai de graba a fost o epurare a oamenilor care nu atingeau asa-zisul rating. Ma intreb (retoric) chiar mai avem nevoie de TVR?

    Cum e posibil ca un om ce a condus un serviciu de interes national (securitatea Romaniei) si international sa vina sa epureze un intreg colectiv de oameni? Nu plang de mila nimanui, desi sunt convinsa ca Dumnezeu le va purta de grija, insa ma intreb cum e sa dai afara oameni care au muncit sa ajunga acolo.
  • turnulica turnulica
    Sa publice cineva lista completa!
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Elise Stan nu era producatoarea de la "O data in viata?" Cum se poate sa se faca asa ceva in TVR. Aveau dreptate carcotasii: "Familiile din TVR".
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    Doamna ELise Stan este o DOAMNA! Dinsa va iesi la pensie la 1 martie si a preferat sa lase locul altcuiva, care mai are de munci multi ani. Respectele mele, doamna!
  • Horea Horea
    @Mada

    "... dar nu a fost o selectie ci o razbunare combinata cu multa spaga."

    Daca era o razbunare i-ar fi zburat (le-ar fi disponibilizat) pe toti angajati lui Lazescu + Culcer.

    Referitor la "spaga", nu ma pronunt. N-am datele necesare.
  • Horea Horea
    Marina Almasan a avut emisiune saptamanala.

    Geanina, in schimb , facea cate o emisiune la trei luni de zile!

Trimite un comentariu

sus