Skip to main content

Mohammad Murad, implicat în relansarea postului Money Channel? Gusa: "Sunt discutii consistente"

 

Publicitate

ACTUALIZARE. "Avem discutii consistente cu Mohammad Murad, legate de o asociere", a declarat Cozmin Gusa, director editorial Realitatea TV, pentru Paginademedia.ro. Pozitia lui, in articol.

Postul Money Channel urmează să fie relansat, potrivit unui anunţ de angajare. Interesant este că în acest process este implicat şi omul de afaceri Mohammad Murad, patronul hotelului Phoenicia, al SpringTime şi al producătorului de conserve Mandy.

Anunţul de pe site-ul BestJobs trimite către o adresă de mail cu domeniul TVlife. Domeniul TVlife este deţinut de Murad Broadcast Corporation, companie a omului de afaceri menţionat.

Totodată, numărul de telefon din mesajul de angajare mai apare şi pe un alt anunţ, care nu are legătură cu televiziunea, ci cu Hotelul Phoenicia: Angajăm bucătar/ajutor bucătar (preparate reci, salate, platouri, diverse).

Gusa: Avem discutii consistente. Contractul nu e inca semnat

"Avem discutii consistente cu Mohammad Murad, legate de o asociere", a declarat Cozmin Gusa, director editorial Realitatea TV, pentru Paginademedia.ro.

Cozmin Gusa, pentru Paginademedia.ro:

"Avem discutii consistente cu Mohammad Murad, legate de o asociere, iar rezultatul va fi aflat in cursul saptamanii viitoare".

Gusa spune ca nu este inca un contract semnat. Cum a aparut totusi anuntul de angajare?

"El a facut un anunt de angajare, avand in vedere discutiile premergatoare asocierii, pe care noi l-am validat si l-am acceptat", a declarat Gusa pentru Paginademedia.ro.

Se va numi postul TVlife, domeniu detinut deja de Murad?

"Contractul inca nu a fost semnat si, chiar daca discutiile sunt constructive si amiabile, numele viitoarei televiziuni inca se negociaza", a mai spus Gusa.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Cristina
    Sunt interesata de detalii, Bogdan. Multumesc.
  • gigi gigi
    adina, de obicei in tv se cauta doar oameni care au lucrat anterior in tv adica au experienta. pentru novici exista anumite porti de lansare precum anumite scoli(unde oricum nu inveti nimic) dar sunt bune pentru a te cunoaste cineva dintr-o televiziune.
  • monkey channel monkey channel
    Murad mai are o experienta neplacuta cu 10 TV cand i-a calarit RCS-ul studiourile si el s-a lins pe bot in final. Cred ca nu o sa si-o fure si a doua oara.
  • ADINA BALASA ADINA BALASA
    Buna ziua,
    Sunt interesata de un job in tv.Imi puteti oferi mai multe detalii,in ce a constat interviul?
    Va multumesc anticipat!

    O zi excelenta,
    Adina
  • jeleu jeleu
    o noua viitoare teapa . acu intrebarea e... cine pe cine tepuie ? gusa pe murad( licenta e la o firma in faliment+ conform legii licenta nu poate fi utilizata decat de proprietar) sau Murad pe Gusa, incepe teveul money, ia pozitia in cablu si apoi pasipularevedere? sau solul comun, banul va rezolva orice problema?
  • Bogdan Bogdan
    Am fost eu la interviu. Va pot oferi detalii.
  • cristi cristi
    Money.ro nu face nici 10% din ce a fost Money Channel. Money.ro e doar un post oarecare de stiri, innecat seara cu politica ieftina, s-a uitat de mult de spiritul economic .

Trimite un comentariu

sus