Skip to main content

Nașul TV, Transilvania Live, Look TV și România TV, în lista posturilor libere la retransmisie. Trinitas nu mai e obligatoriu

 

TELECOMANDA

Publicitate

Posturile Nașul TV, Transilvania Live, Look TV  se numără posturile care au intrat în lista posturilor must carry, ce trebuie retransmise obligatoriu, fără niciun cost, de către toți cabliștii.

Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat astăzi lista celor 26 de posturi comerciale, ordonate după audiență, libere la retransmisie.

Lista va intra în vigoare începând cu 1 februarie, iar companiile de cablu trebuie să facă schimbările în maximum 30 de zile de la această dată.

Ce posturi au ieșit din lista must carry în 2013 față de 2012: Trinitas, Mynele, DDTV, Alfa Omega, The Money Channel, Speranța TV și Top 1.

Lista posturilor must carry:

 1. Pro TV
 2. Antena 1
 3. Kanal D
 4. Antena 3
 5. Prima TV
 6. Realitatea TV
 7. Național TV
 8. B1 TV
 9. România TV
 10. OTV
 11. Antena 2
 12. Favorit TV
 13. Taraf TV
 14. Kiss TV
 15. Euforia
 16. GSP TV
 17. Național 24 Plus
 18. U TV
 19. Music Channel
 20. TV Neptun
 21. Nașul TV
 22. Transilvania Live
 23. Look TV
 24. Hit Music
 25. TVH2O
 26. Inedit TV

La lista celor 26 de televiziuni comerciale, se adaugă și posturile publice TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News și regionalele postului public, dar și TV5.

Posturi regionale în lista must carry: West TV (Arad), N1 TV (Bistrița Năsăud), TV Buzău (Buzău), MDI TV (Dâmbovița), Antena 1 (Ialomița), Axa TV Maramureș, eMaramureș TV, Nord TV (Maramureș), Erdely TV (Mureș), Est TV (Neamț), TeleMoldova Plus (Neamț), Olt TV (Olt), Valea Prahovei TV (Prahova), Informația TV (Satu Mare), Realitatea TV Banat (Timiș), TVT 89 (Timiș).

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • ei afla,Cristi ca sant printre putinile canale care nu spun minciuni....si care nu castiga nimic din emisia lor.si in sfarsit ca in ciuda tuturor oprelistilor,iata ca vor fi receptionate si pe Dolce..
 • Dar de ce Neptun TV? Pentru Zgabercea conduce de facto TVR? Ce e asa national in postl ala? La Constanta,treaba lor, dar restul tarii ce treaba are cu tampenia aia?
 • Stai linistit ca OTV nu a murit de tot, deci nu o sa fie inlocuit cu nimic. Va ramane in lista, doar ca fara emisie o perioada, pana cand va castiga Diaconescu din nou, si il va reporni . Eu cand dau pe OTV acum, imi apar reclame cu RCS-RDS, desi nu sunt abonat la ei. LOL.
 • lol.. esti nebun. Scrie clar sus "posturi libere la transmisie". Din moment ce AcasaTV sau ProCinema cer bani, s-a sarit peste ele, si s-a continuat cu urmatoarele libere . :)
 • Pai Nasul TV a fost in grila tuturor, mai putin a celor de la Digi care n-au mai vrut sa-l transmita din motive clare.. atunci cand a esuat proiectul 10TV si s-a despartit de ei cu scandal .

  Se receptiona si pe Dolce, si pe UPC (mai spre finalul listei), si pe NextGen, si la AKTA .
 • Nu cred, gandeste-te ca sunt atat de praf incat ar fi fost culmea sa mai ceara si bani pe ele :)). Probabil au scazut in audiente si nu au mai prins loc in primele 25. Eu unul le am pe toate, si de mult asteptam sa le vad cum dispar.. sa zicem ca e ok sa pastrezi Trinitas, poate unii sunt interesati si trebuie sa le oferi un loc al lor acolo.. dar nici sa transformi TV-ul intr-o biserica cu canalele alea pocaite gen Alfa&Omega , Speranta sau Credo TV.
 • interesant ce vor face operatori in cazul in care Speranta tv va plati sa fie in grila de ch, vor scoate Trinitas-ul dintr-o tara majoritar ortodoxa?
  sau va umbla Sf Sinod la bani din cutia milei ca sa-si asigure in continuare existenta in grilele de programe?
  cred ca va iesi usor usor din analog, va fi doar pe digital, macar daca nu plateste patriarhia sa plateasca abonatul ceva in plus daca vrea sa faca o matanie cu tv-ul pe trinitas :)
 • la lista must carry se adauga ch tvr si tv5? sau la ch tv nationale si cele din acordurile internationale se adauga lista must carry?
  nu totate regionalele vor intra in lista unui operator, ci doar tvr regional din zona respectiva.
  Dim cate stiu tvr 3 este obligatoriu doar in zonele in care nu exista tvr regional.
 • afirmatia "trebuie retransmise obligatoriu, fără niciun cost, de către toți cabliștii" este o dezinformare. Operatorii de cablu sunt obligati ca in grila lor de programe sa aibe o proportie si din lista must carry. Prin urmare, un operator este obligat sa retransmita toate cele 31 de ch doar daca are o grila ce depaseste 124 de ch. In cazul unui operator cu 60 - 70 de ch, programele de la sfarsitul listei must carry nu vor intra daca operatorul decide sa nu le introduca.
 • Din ce-am citit, referitor la posturile regionale, nu fac parte din lista: rtt, mixtv, travelmix, tvs si novatv - asta pt Brasov. Poate transmiteti rcs-ului sa ne "scape" de ele! Dpdv tehnic, sunt sub orice norma ca imagine si sunet!

Trimite un comentariu