Skip to main content

Noul Dallas, la Antena 1, de săptămâna viitoare

 

Publicitate

Serialul Dallas revine în România cu un nou sezon la Antena 1. Din 12 ianuarie povestea familiei Ewing se întoarce cu cele mai recente episoade dar şi cu personaje noi.

Din „garda veche” a actorilor, au rămas J.R, Sue Ellen şi Bobby.

Noul Dallas a avut premiera în SUA pe 13 iunie 2012, iar începutul a avut de toate: o nuntă (Rebecca Sutter/Julie Gonzalo şi Christopher Ewing/Jesse Metcalfe se căsătoresc la ferma familiei), o revenire în forţă (J.R./Larry Hagman e internat într-un azil, dar scapă de depresie repejor şi redevine canalia de altădată) şi un plan secret (care îl implică pe acesta din urmă ş pe fiul lui la fel de ambiţios).

Serialul original Dallas a fost difuzat în Statele Unite în perioada 1978 – 1991. În România, serialul a fost difuzat până în 1981 în acelaşi timp cu americanii, iar în 1992 a fost  redifuzat în întregime, timp de 3 ani, de către TVR 1. În 1998 a fost difuzat sezonul 6 de către Antena 1, potrivit informaţiilor de pe Fan Club Dallas. În 2007-2008 producţia a fost în întregime pe Romantica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sfinx sfinx
    am 20 de ani sunt fan antena 1 dar nu ma voi uita la serial
    suna plictisitor inca din promo+uri
  • MirceA MirceA
    alex, te faci de ras. Asta pentru ca nu sti despre ce e vorba in noul Dallas. Eu zic sa te uiti si abia apoi sa-ti dai cu parerea.
    Noua productie a facut audiente foarte bune in Statele Unite, mai ales ca se difuzeaza pe un canal pre-pay, si e un serial modern si dinamic.
  • silviu silviu
    mda ...eu am vazut sezonul nou si pot spune doar atat PORCARIE
  • radu09 radu09
    sa vezi ce bataita o sa ia la audienta ....deci va fi sambata Dallasu
  • mihaita mihaita
    e posibil sa fiu o exceptie insa ma incadrez in target, chiar spre limita de jos.
    De Dallas imi amintesc cand eram copil, stiu ca se uitau parintii si ii tot intrebam ce spun aia la TV.
    M-am uitat de curiozitate pe net la toate episoadele noului serial si nu mi s-a parut deloc un serial "pt batrani".
  • alex alex
    Serial pt batrani . Si pe ce target zicea A1 ca va vinde publicitatea de anul asta ?? 18-49 cumva ?? Si cu .. continutul asta vrea sa invinga Protv-ul ?? In ziua aia ma uit sigur la Evadatul de pe Pro !!!

Trimite un comentariu

sus