Skip to main content

Noul post Realitatea Plus al lui Cozmin Guşă, în discuţie la CNA

 

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului discută mâine licenţa pentru Realitatea Plus, solicitată de Geopol International SRL, firmă în care este acţionar şi Cozmin Guşă.

Postul ar urma să emită, potrivit documentaţiei depuse la CNA, în ţările din jurul României: Moldova, ţările din fosta Iugoslavie, inclusiv Macedonia, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Televiziunea lui Cozim Guşă va avea un studiou la Bucureşti, altul la Bruxelles şi câte unul în capitalele ţărilor în care va fi prezentă.

După modelul Euronews, crawl-ul va fi în limba fiecărei ţări. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, costurile sunt estimate la aproximativ 12 – 15 milioane de euro, pe o perioadă de 3 – 4 ani.

Societatea GeoPol este deţinută de Cozmin Guşă (50%) şi Maricel Păcurariu (50%).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Realitatea Plus intr-un an, doi, se va lua de mana cu National 24 Plus .
  • Costache şi ochelarii Costache şi ochelarii
    A, îmi scăpase la şahist şi greşeala gravă "al publica". Corect este "a-l publica", adică pe "el, -l". Dizidentul avea dreptate...
  • Costache şi ochelarii Costache şi ochelarii
    @crynick: în postarea şahistului "text-ul" e greşit. "Text" face parte de mult timp din lexicul limbii, la articulare nu e nevoie de cratimă, ca la unele neologisme cum ar fi, de exemplu: hard disk-ul, post it-ul etc. Iar în textul (sic!) tău, vezi că "bă" este încadrat de virgulă, pentru că e un vocativ. Corect este, deci: "unde vezi tu, bă, o problemă cu cratimele". Şi n-ar fi rău să folosim şi diacriticele.
  • Z Z
    Pai sa sti ca o sa ne lase.Ah doamne da sa iasa Vantu mai repede din puscarie,sa vezi atunci.
    Primul pe lista cred ca este Enache care sta la cafele in birourile lui Ghita.
    Al doilea Gusa &Company ,etc
  • crynick crynick
    unde vezi tu ba ca e o problema cu cratimele?
  • gigikent gigikent
    Sau din cate vad eu vrea sa faca ceva de genul Raitaru TV in momentul in care s-a rupt de Realitatea.Sa emita pe Realitatea Plus cu echipamentele si oamenii Realitatii TV.Si uite asa se mai naste o mizerie gen RomaniaTV.
  • Sorin Sorin
    E chiar bizar cum deschide el canale noi , in timp ce nu are bani nici sa treaca strada cu Radio Guerrilla sau Money Channel .....
  • gigikent gigikent
    Asta nu are bani sa tina Realitatea asa um este ea acum si da lumea afara in prostie,si ne minte ca va investi el 12-15 milioane de euro?
    Lasa-ne prietene.
  • dizident dizident
    e chiar asa de greu sa pui cratimele unde trebuie?
  • Sahistul Mascat Sahistul Mascat
    Geopol Internarional in loc de International, Cosimn,Cosim in loc de Cozmin. In titlu la stire scrie Cosmin si in ultimul rand Cozmin.
    E chiar asa de greu sa recitesti text-ul inainte de al publica?
  • marian marian
    recititi si voi articolele inainte sa le publicati,.. firma in care este actionar si cosimn gusa

Trimite un comentariu

sus