Skip to main content

OTV: “Emisia postului, întreruptă la ordinul lui Victor Ponta”

 

IMG132ACTUALIZARE: Mesajul privind întreruperea emisiei postului a fost difuzat timp de o jumătate de ora.

Publicitate

Dan Diaconescu a anunţat, în direct pe post, că va contesta în instanţă decizia CNA de a retrage licenţa postului OTV.

Începând cu ora 18.00, postul OTV şi-a întrerupt programul, afişând următorul mesaj pe întreg ecranul: „Emisia postului OTV a fost întreruptă la ordinul lui Victor Ponta”.

În plus, la scurt timp după ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis retragerea licenţei OTV din cauza mai multor amenzi neplătite încă din 2009, postul a anunţat pe crawl organizarea unei conferinţe de presă susţinută de Dan Diaconescu în studioul televiziunii, de la ora 18.00. În mesajul de pe post nu se spunea nimic despre subiectul acestei conferinţe de presă.

“Dan Diaconescu va organiza de la ora 18.00 o conferinţă de presă în studioul OTV din Bulevardul Preciziei, nr. 3. Este invitată toată presa română şi străină acreditată la Bucureşti”, scria pe crawl-ul de la OTV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • henkel henkel
    Democrație adevarată! Libertatea de exprimare garantată! Cam așa se garantează toate drepturile fundamentale ale cetățenilor în capitalismul de tip occidental, în care ne înghesuie UE. OTV nu convine grupurilor mafiote din guvernările României pentru că le dă pe față o mică parte din excrocheriile pe care le fac pentru sărăcirea romanilor! Doar ignoranții se bucură de o asemenea încalcare flagrantă a libertății de exprimare!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Este retrasa doar licenta OTV. DDTV este pe alta companie si nu au motive sa retraga licenta in cazul acestui post.
  • Costi Costi
    FACEM RAZBOI NOI VREM OTV-UL INAPOI TOATA LUMEA AVETI BOALA PE OTV PE DIACONESCU MULT NORMAL ESTE SA SUSPENDATI TOATE POSTURILE CARE AU AMEZI MULTE SI ERAU TOATE CHIT BAGA-TI INAPOI OTV-UL
  • Laurentiu Laurentiu
    Dar DDTV?

    Decizia implica tot "trustul"?
    Sau doar Oglinda?

    Banuiesc ca daca DDTV emite se va muta tigania acolo.

Trimite un comentariu

sus