Skip to main content

PaginademediaTV revine: Virgil Ianţu, primul invitat din 2013

 

Publicitate

Virgil Ianţu este primul invitat din 2013 la PaginademediaTV, program care va fi difuzat în direct mâine, 10 ianuarie.

Cititorii site-ului vor vedea în direct interviul, între orele 13.00 şi 14.00, într-o transmisiune din studioul LTV.ro, cu sprijinul companiei DirectOne.

Interviul cu Virgil Ianţu vine la scurt timp după ce prezentatorul TV şi Kanal D au încheiat colaborarea, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Dacă aveţi întrebări pentru Virgil Ianţu, le puteţi formula sub forma unui comentariu la acest articol.

Interviurile PaginademediaTV sunt realizate în studioul LTV.ro, cu sprijinul companiei DirectOne.

În ultimul an, la emisiunea difuzată în direct au fost invitaţi, printre alţii:

Claudiu Săftoiu

Andreea Esca

Robert Turcescu

Ion Cristoiu

Cristian Tudor Popescu

Mircea Radu

Adelin Petrişor

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu Radu
    Trebuie sa revina neaparat la un post de televiziune cu "Vrei sa fii milionar?"E cea mai iubita emisiune din Romania, nu poate sa dispara...Sa fie si la Trinitas TV, dar sa fie ...E prea buna emisiunea ca sa dispara de tot...
  • mircea mircea
    Ce părere aveți despre viitorul concursurilor de cultură generală în România? Câte șanse ar avea la noi un format de genul ''Întrebări pentru un campion'' difuzat la TV5? Ați accepta să prezentați un alt concurs de cultură generală, dacă vi s-ar propune? Care ar fi acesta?
  • Vlad Georgeta Vlad Georgeta
    Imi pare f.rau ca nu mai face-ti emisiunea :Vrei sa fii milionar.
  • Jimmy Jimmy
    Doua intrebari:

    1. Daca in al doisprezecelea ceas vi s-ar propune sa reveniti, totusi, la Kanal D pentru continuarea concursului, ati accepta? Din cate imi amintesc, si in perioada de la Prima vi-ati dat demisia si, ulterior, ati continuat colaborarea cu dansii.

    2. Ce senzatie ati avut cand ati vazut "Copiii spun lucruri trasnite", varianta noua? Ati simtit macar un mic regret ca dvs. nu va aflati in aceeasi "ograda" cu emisiunea respectiva, la momentul respectiv?
  • Nache Sorin Nache Sorin
    veti mai face emisiunea "vrei sa fii milionar?",dar de data aceasta la un alt post si v-ati gandit sa readuceti formatul "lantul slabiciunilor" facut acum 11-12 ani la pro tv de andrei gheorghe?
  • elena elena
    intrebari pt dl Iantu: exista viitor in Ro pentru emisiunile non-cancan? v-ati gandit sa moderati o emisiune educativa dedicata copiilor? ce parere aveti despre recentele conflicte dintre anumite posturi tv si RDS, respectiv Romtelecom? cine este de vina si cum se poate rezolva impasul?
  • radu radu
    Pt Virgil Iantu: Exista posibilitatea de a colabora ProTV pt o viitoare emisiune ?

Trimite un comentariu

sus