Skip to main content

Peter Imre îl execută silit pe Dinu Patriciu

 

peter-imre-bogdan-maran

Publicitate

Peter Imre, directorul Adevărul Holding, l-a dat în judecată pe omul de afaceri Dinu Patriciu, cel care l-a şi adus şef la trustul de presă, potrivit Income Magazine.

Pe 23 ianuarie 2013, instanţa a admis, fără cale de atac, cererea lui Peter Imre prin care acesta poate trece la executarea silită a omului de afaceri, contra unei datorii neachitate.

Petre Imre a fost numit director general al Adevărul Holding pe 1 aprilie 2010, pe când trustul era deţinut de omul de afaceri Dinu Patriciu. La sfârşitul anului trecut, Dinu Patriciu a vând trustul media omului de afaceri Cristi BurciAdevărul Holding este condus în continuare de Peter Imre.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • reporter reporter
    cine ie stancu? un ziarist?
  • io-bag!!!! io-bag!!!!
    uppp, se pare ca a realizat dnu Burci care sunt vechii lingai pe acolo si poc ca s-a plesnit bOrcan-ul :))). Si am inteles ca e o frumoasa lista de vedete pe faras: Cartianu, Benea, Ionescu, Stancu.
    La voi se pare ca informatiile n-au ajuns?
  • reporter reporter
    da' nu vi se pare că e cam galben la față?...
  • Adi Adi
    Vrăjealăăăăăă!!!!!!
  • WTF WTF
    ce-i cu teatrul ăsta ieftin ?!
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    ce tupeu pe tractoristu'! frate, dupa ce ca n-a produs decit paguba si minciuni, are pretentia sa fie platit! Sa zici mersi, shrel, c-ai primit si banii pe care i-ai luat pina acum!

Trimite un comentariu

sus