Skip to main content

Posturile Pro, din acest an şi pe voyo.ro

 

Publicitate
Canalele ProTV, Acasă, Acasă Gold, Sport.ro şi ProCinema sunt transmise pe voyo.ro,din 31 decembrie 2012.

Cele cinci canale PRO TV sunt integrate în noua secţiune a site-ului, TV ONLINE.

Conform companiei, pot apărea anumite limitări pe durata unor transmisiuni, din motive de drepturi de difuzare. În plus, accesul la aceste canale este strict pentru abonaţii Voyo.ro de pe teritoriul României.

Posturi ca Pro TV, Acasă TV sau Pro Cinema intră pe internet din 2013, însă din acest an ar putea să nu mai fie disponibile pentru aproximativ un milion de abonaţi din reţeaua DTH Dolce, parte a Romtelecom după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Cele două companii nu s-a înţeles asupra condiţiilor de reînnoire a contractului de retransmisie a posturilor deţinute de Pro TV SA.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unu` Unu`
    Am vazut de suficiente ori Home Alone, multumesc. Nu cred ca ma mai abonez nicaieri.
  • mad79 mad79
    nu va prostiti oamenilor,cum sa iasa Pro Tv,de pe sticla,ce suntem noi in Japonia si sa difuzeze continut numai pe web!!!!!
    Ca in melodia lui Smiley,"visati la cai verzi pe pereti"! :)
  • zamb zamb
    si cand discovery a cerut 12 mil de euro pe documentare vechi de peste 4 ani si cu audiente de maxim 30.000 de persoane. De ce nu ati spus nimic?
  • cristian33 cristian33
    Ati vrea voi Antenestilor. Pe langa toate racile pe care le are Protv are un jurnal neinfestat de stangim . Si in plus ati aflat numarul de prosti recent .Avem baza pentru programele ultra comerciale .
  • Ionutz Ionutz
    Viitorul este clar internetul dar romania este in urma cu vreo 10 ani ,cel putin din punct de vedere social caci tehnologic ne mai miscam ...
  • Ionutz Ionutz
    Daca pro tv -ul dispare de pe tv si ramane doar pe net s-ar putea sa dispara definitiv :)) cati romani credeti ca ar fi dispusi sa plateasca 20 de lei lunar pentru continut tv online ? Eu personal nu as plati un sfant sa ma uit la posturile vreunui trust de la noi ,poate doar daca postul respectiv ofera programe de inalta calitate ... Nu cred ca romania este pregatita pentru transmisia televiziunilor pe online, nu cred ca romanuel este pregatit sa plateasca pentru asta ... romanul este obisnuit sa ia gratis iar cand vine vorba de televiziune nici atat , stim cu totii ca sunt foarte putini cei ce platesc muzica sau filmele de pe net .
    De ce as plati ceva care imi baga reclame pe gat non stop ? Astept aparitia unor firme ce imi vor oferi dreptul de a alege postul (nu pachetul) pe care doresc sa il vizionez si sa platesc pentru el , sa platesc pentru fiecare post in parte , nu ca la voyo sa platesc 20 de lei lunar ca sa ma uit la un post din cate or avea ei pentru cateva ore de vizionare pe saptamana .
  • emilian marcu emilian marcu
    intocsicați ? ce asta este ? limba rumenă ? Neagugumane Nicolalae , de ce nu te poți abține să să-ți scurgi gândirea pe internet ?
  • Neagu Nicolae Neagu Nicolae
    Curand ProTv va disparea de la TV, cele mai importante posturi sf, stiinta, au disparut usor si am fost intocsicati cu posturi sportive.
  • un roman un roman
    televiziunea se muta pe internet, draga qwerty. eu tot zic ca in 10-15 ani, nu vom mai plati abonament la RDS, UPC, etc. ci la niste siteuri gen voyo. sigurat vor mai aparea si altele. veti vedea.
    pro-ul este primul din tara care a indraznit sa faca aceasta miscare, prin voyo.ro.
    cred ca pana si TVR, a facut acest pas, prin tvrplus.ro. stiam ca au in plan aceast lucru.
  • qwerty qwerty
    în curând, vor fi DOAR pe voyo.ro dacă vor continua cu obrăzniciile să ceară puhoaie de bani pentru programele lor mizerabile şi preacinstirea lui gigi becali.

Trimite un comentariu

sus