Skip to main content

PRESA DE AZI. Culisele luptei din Justiţie, în Adevărul. Gazeta Sporturilor: Închisoare pentru lesbianism!

 

Ziarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu o analiză privind tensiunile create de alegerile din Consiliul Superior al Magistraturii. Cotidianul generalist titrează pe prima pagină “Culisele luptei din Justiţie”.

Publicitate

Surse din cadrul CSM au dezvăluit ziarului Adevărul miza scandalului de la Consiliul Superior al Magistraturii. De menţionat că după alegerile din CSM s-a pornit o avalanşă de solicitări de la instanţe de diferite grade de revocare a unora dintre membrii CSM.

Academia Caţavencu dedică prima pagină de astăzi tot scandalului din justiţie. Vedetele de pe copertă sunt Mona Pivniceru, Ministrul Justiţiei, şi Cristian Danileţ, membru al CSM. Toate sub titlul: „Pălitura Crânşenă”.

Evenimentul zilei deschide ediţia de astăzi cu titlul “Revoluţie comunistă în sănătate”.

Ministrul PNL Eugen Nicolaescu anunţă o serie de măsuri etatiste şi anticoncurenţiale. Unităţile medicale private nu mai primesc contribuţii de la asigurările de sănătate. Spitalele Judeţene trec din nou în subordinea Ministerului Sănătăţii.

Gazeta Sporturilor titrează pe prima pagină “Închisoare pentru lesbianism!”.

În 1996, când Alina Dobrin juca în Naţională, o sportivă română era condamnată la trei ani de puşcărie grea pentru relaţii homosexuale.

Ziarul Capital titrează: „Frauda cu bilete la ordin sufocă economia”.

Ţepele prin intermediul cecurilor şi biletelor la ordin s-au triplat anul trecut. Pagube pentru care nu plăteşte nimeni deşi legea o cere, iar de suferit au afacerile de bună-credinţă. Din cauza ţeparilor devine aproape imposibil să faci afaceri corecte în România.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • România liberă - “Dan Voiculescu trebuie să aparţină trecutului”, a spus Gyorgy Frunda, consilier al prim-ministrului pe probleme juridice, internaţionale şi pentru minorităţi.
  • Click! - Remus Truică nu şi-a plătit mobila de un miliard
  • Pro Sport - Ne antrenăm să învingem la Ajax!, declară antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu acordat publicaţiei de sport. 
  • Libertatea - Irina Loghin: Ia banii, te rog, şi fă-te bine! - Solista de muzică populară are grijă de sora ei paralizată în urmă cu şapte ani. 
  • Naţional - Orfana pilotului lui Băsescu, comandorul Adi Marinescu, batjocorită de MApN.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus