Skip to main content

Programe speciale în memoria lui Sergiu Nicolaescu, la TVR, Pro TV, Antena 1 şi Pro Cinema

 
Mircea Radu Sergiu Nicolaescu
Mircea Radu Sergiu Nicolaescu

Publicitate

TVR 1, Pro TV şi Pro Cinema redifuzează în aceste zile filme semnate de regizorul Sergiu Nicolaescu: De la Mircea cel Bătrân şi Dacii, la Pistruiatul şi Ultimul Cartuş. 

TVR 1 dedică programele din această seară lui Sergiu Nicolaescu. După Telejurnal, de la ora 21.05, postul public va difuza un interviu acordat Televiziunii Române în noiembrie 2011 şi realizat de Georges Boisnard. Printre subiectele de discuţie se numără şi filmul Mircea, produs în 1989. Filmul pentru care Sergiu Nicolaescu semnează regia, dar joacă şi rolul principal, cel al lui Mircea cel Bătrân, este programat în continuare la TVR 1, de la ora 21.15.

De la ora 23.35, TVR 1 redifuzează o ediţie de colecţie a emisiunii Confesiuni, în care Iuliana Marciuc l-a avut ca invitat pe regretatul Sergiu Nicolaescu.

Pro TV a mutate Omul Păianjen la ora 22.30 pentru a difuza, în această seară, filmul Un comisar acuză.

Şi Antena 1 a programat în această seară, de la 20.30, filmul Pistruiatul.

Pro Cinema difuzează, de astăzi până duminică, filme regizate de Sergiu Nicolaescu. În această seară, la Filmul de 10 va fi difuzat filmul Dacii. Vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 17:00, postul de televiziune va relua seria Pistruiatul.

De vineri, 4 ianuarie şi până duminica, în fiecare dintre aceste zile, de la ora 20:00, Pro Cinema va difuza “Cu mâinile curate”, “Ultimul cartuş” şi “Revanşa”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Pistruiatul nu e regizat de Sergiu Nicolaescu.
    E doar actor in rol secundar. La fel, in Felix si Otilia.
    Pentru targetul site-ului lui Obae: nu sariti ca arsi, nu injurati Antena 3.
    "Felix" mai are o semnificatie: un personaj dintr-o carte care se numeste Enigma Otiliei si a fost scrisa de George Calinescu.
    Cartea asta o citeau comunistii securisti, ca sa treaca Bacalaureatul cand voi erati mici de tot sau nu erati deloc.
    Dar cum Basescu si EBA nu stiu asta, nu stiti nici voi.
  • radu09 radu09
    acu toti difuzeaza ....dupa 2 3 luni se asterne tacerea si se difuzeaza Suleyman ,Dallas ....
  • Cititorul Cititorul
    Pro Cinema avea programat "Pistruiatul" din timp, deci nu e o chestie de ultima ora (vezi ghidurile TV tiparite cu vreo doua saptamani in urma, de exemplu TV Satelit).

    La fel, Kanal D are programat, tot din timp, "Pistruiatul" pentru ziua de sambata. Probabil nu il vor mai difuza, avand in vedere "inflatia" de "pistruiati" din zilele astea (Antena 1 il difuzeaza la aceasta ora).
  • sfinx sfinx
    semana cu tataia
  • bartus carmen bartus carmen
    dumnezeu sal ierte

Trimite un comentariu

sus