Skip to main content

Radio Guerrilla, decapitat: Postul ar putea rămâne cu doar patru oraşe din 25

 


Postul Radio Guerrila ar putea să rămână cu doar patru licenţe. Potrivit unei solicitări trimisă de Realitatea Media, cea care operează licenţele postului de radio, către CNA, postul Guerrilla ar putea rămâne cu doar patru licenţe din 25, câte are în prezent.

Mai precis, radioul ar putea rămâne cu licenţele din Bucureşti, Cluj Napoca, Sibiu şi Sulina.

Pe restul de 21 de s-ar auzi Realitatea FM, radioul care retransmite programele televiziunii de ştiri Realitatea TV.

Solicitarea a fost pusă pe ordinea de zi a şedinţei CNA de astăzi, însă Alin Petran, reprezentantul postului i-a rugat pe membrii CNA să amâne această discuţie pentru o altă dată, când poate fi prezent şi Florin Bercea, administratorul special de la Realitatea media. „Încă mai analizăm această transformare. Cererea a rămas la CNA de anul trecut”

Contactat de paginademedia.ro, Cozmin Guşă, director editorial Realitatea Media, a declarat că mişcarea „este o treabă internă trustului”. Cozmin Guşă, pentru paginademedia.ro: „Reorganizăm media în trust pentru a maximiza potenţialul de piaţă atât al Radio Guerrilla, cât şi al Realitatea FM”.

Care sunt riscurile în momentul în care Radio Guerrilla, un post cu o anumită audienţă pierde acoperirea? „Suntem o companie privată care îşi asumă decizii manageriale pentru profit”, a mai spus Cozmin Guşă.

Cele 21 de oraşe care ar putea rămâne fără Radio Guerrila: Baia Mare, Brăila, Cernavodă, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Darabani, Focşani, Iaşi, Olteniţa, Petroşani, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Sighişoara, Timişoara, Tulcea, Turnu Măgurele, Târgovişte, Târgu Mureş, Vaslui, Zalău.

Până la momentul redactării acestui material, reprezentanţii Radio Guerrilla nu au putut fi contactaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ciuka.nikolaie Ciuka.nikolaie
    Sunteti.cei.mai.buni
  • Abc Abc
    Exact asta e problema cu radio guerilla: atitudinea moderatorilor, superioritatea lor. Ei au pareri liberale, nu vad decat globalizare, le pute nationalismul, etc.
    E un lucru bun ca nu dau Inna si alte prostii ca ceilalti, dar dau destul de multe alte non valori "indie, alternative", ceea ce-i readuce pe acelasi nivel cu Zu sau Kiss.
    Personal prefer postul mai mic din trust, Gold fm. Au o singura animatoare, dimineata, pe Alina care oricum e peste nivelul Dobro, Craioveanu, Liviu Mihaiu (cu ce se ocupa asta?). Mai bine ar investi in Gold, decat in Guerilla sau Realitatea.
  • Kilovolt Kilovolt
    Ascultam cu placere postul asta , muzica faina , oameni cititi , fara greseli de exprimare , etc . Azi insa ,la emisiunea de la 13 00 la 14 00, l-am auzit pe moderator cum tinea partea nu stiu carei organizatii de poponari , era si una care radea pe acolo , din gasca poponarilor si care impreuna incercau sa l aduca la tacere pe unul care nu era de aceeasi parere cu astia .Eu de azi incolo , nu va mai ascult . Ascultati va intre voi , mangaiati va intre voi , penetrati va intre voi si in felul asta o sa va inmultiti si o sa conduceti lumea ///
  • Neuronul Neuronul
    Radio Guerilla are ca logo o casca de protectie sub forma unui creier. Nu ma astept ca cei ce nu poseda asa ceva sa aculte frecventa 94.8, ca urmare vor asculta fericiti baiguielile plagiate de la zu, muzici tembele la kiss, etc. Eu sunt fericit sa am unde asculta in tara asta la radio trupe ca Luna Mara, Rammstein, Pink Floyd ba chiar si cate un Garbarek - doar pentru connaisseuri. TRAIASCA GUERILLA!
  • kiko kiko
    ionut

    eu nu stiu ce manele asculti tu la magic fm, eu am ascultat colinde toata luna decembrie, pentru ca e radioul lui mos craciun. crede-ma prefer colinde clasice, straine si romanesti decat ina, andra sau alte stupizenii... daca mai ai idei tampite, suna la zu sau la gherila, sunt sigur ca o sa gasesti intelegere acolo...
  • Ombladon Ombladon
    Cozmin Gușă,gura ta o sa fie prezervativ din carne vie.
    Imi cer scuze c-am fost nepoliticos inca o data.
    Ombladon.
    Radio Guerrilla la Unica radio con Cojones!
  • ukra ukra
    cea mai tampita masura care se poate lua! in loc sa mai iei orase pt Guerrilla, tu ii restrangi aria de receptie. TRE' SA FII TOTAL CRETIN sa nu-ti dai seama ca acest radio e cel mai tare dintre toate din din fm.
    inseamna ca n-ai nicio treaba cu cultura si cu valorile adevarate in muzica. eu nu pot sa ascult decat Guerrilla, cand si cand Gold fm, cand si cand Romantic. Atat! Mare crima faceti, domnilor sefi incompetenti!
  • vp vp
    cand am ascultat prima data Guerrilla era acum vreo 6ani..in masina sefului meu. de atunci,zilnic cel putin 2-3ore pe zi o ascult prin tara pe unde "prind" unda.intr-adevar,un altfel de radio cu alta mentalitate.dar cum e ce bun,cu valoare,asa cum este Radio Guerrilla (cu bune si cu rele ca peste tot dar cu valente calitative fata de alte posturi de radio) in RO trebuie sa lase loc altor interese.cum sa manipulezi creiere 100% daca exista un post de radio ce a reusit totusi sa se diferentieze de restul clasicelor posturi de radio?
    vedem ce ne va oferi viitorul...
  • lulu lulu
    Guerrilla nu e un post de radio care se adreseaza mesenilor, cocalarilor sau celor cu frizuri de strut.
  • dan dan
    Trist. Unica oaza in prafuita existenta pe care o ducem....
  • Dorel Dorel
    Bagati pe Uzina de dume, de dimineata, la Radio Impuls, 88,00 Fm la Bucuresti si nu numai si mai lasati-o in branza de culturalizare :)
    Traiasca, Dom'le, comertu' cu amanuntul :)
  • dan dan
    fratilor imi lipsiti, si sunt trist de absenta voastra din eter, imi inseninati zilele si le dadea-ti sens. poate se reglementeaza situatia si reveniti, eu va astept...
  • Ionut Ionut
    Costi, eu zic sa-ti pui sortul si sa versi cateva lacrimi pe "manelele" de la Magic.
    Crezi ca esti departe de manelisti daca toata ziua asculti Mariah Carey - Whitout you si plangi dupa o femeie ?!
  • Costi Costi
    Ionut, habar nu ai ce inseamna muzica. Stai jos, ai un 4. Sau mai bine du-te si asculta in continuare radio zu.
  • mireluske mireluske
    ai uitat radio zu

Trimite un comentariu

sus