Skip to main content

Radio Guerrilla, decapitat: Postul ar putea rămâne cu doar patru oraşe din 25

 


Postul Radio Guerrila ar putea să rămână cu doar patru licenţe. Potrivit unei solicitări trimisă de Realitatea Media, cea care operează licenţele postului de radio, către CNA, postul Guerrilla ar putea rămâne cu doar patru licenţe din 25, câte are în prezent.

Mai precis, radioul ar putea rămâne cu licenţele din Bucureşti, Cluj Napoca, Sibiu şi Sulina.

Pe restul de 21 de s-ar auzi Realitatea FM, radioul care retransmite programele televiziunii de ştiri Realitatea TV.

Solicitarea a fost pusă pe ordinea de zi a şedinţei CNA de astăzi, însă Alin Petran, reprezentantul postului i-a rugat pe membrii CNA să amâne această discuţie pentru o altă dată, când poate fi prezent şi Florin Bercea, administratorul special de la Realitatea media. „Încă mai analizăm această transformare. Cererea a rămas la CNA de anul trecut”

Contactat de paginademedia.ro, Cozmin Guşă, director editorial Realitatea Media, a declarat că mişcarea „este o treabă internă trustului”. Cozmin Guşă, pentru paginademedia.ro: „Reorganizăm media în trust pentru a maximiza potenţialul de piaţă atât al Radio Guerrilla, cât şi al Realitatea FM”.

Care sunt riscurile în momentul în care Radio Guerrilla, un post cu o anumită audienţă pierde acoperirea? „Suntem o companie privată care îşi asumă decizii manageriale pentru profit”, a mai spus Cozmin Guşă.

Cele 21 de oraşe care ar putea rămâne fără Radio Guerrila: Baia Mare, Brăila, Cernavodă, Comăneşti, Constanţa, Craiova, Darabani, Focşani, Iaşi, Olteniţa, Petroşani, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Sighişoara, Timişoara, Tulcea, Turnu Măgurele, Târgovişte, Târgu Mureş, Vaslui, Zalău.

Până la momentul redactării acestui material, reprezentanţii Radio Guerrilla nu au putut fi contactaţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • da/nu da/nu
    gusa e un nesimtit, dar orientat pe bani. simte ca din combinatia "talk radio" (preluare realitatea tv) poate scoate mai multi bani la potofel de la baronii locali decat vanzand publicitate la radio guerrilla. una peste alta e doar interesul lui si-l doare la basca de eliberadio, poate cel mai consistent proiect de fm din ultimii 10 -15 ani. a fost minunat la inceputuri, acum parca s-a mai domolit ... mai conformist. dar cum orice criza ze poate transforma si intr-o mare oportunitate, poate a sosit momentul unei noi revolutii in fm?!? as avea cateva idei ...
  • mm mm
    așa a fost și tvr cultural. atâta timp cât nu face bani, nu contează despre ce e vorba. și așa nu prea pricep românii...dă-o încolo de cultură...
    așa popor, așa posturi tv și radio!
  • Dragos Dragos
    Sa distrugem ce a mai rams bun in fm-ul romanesc! Gusa du-te si cauta un domeniu in care te pricepi si nu mai distruge un brand ca Radio Guerrilla!
  • Ionutz Ionutz
    Pacat , este un radio un pic diferit de celelalte, e buna si diversitatea ....din pacate trusturile media vor bani nu diversitate , pentru ca despre asta este vorba in afaceri , radioul este o afacere oricat ne-am dori noi sa credem ca nu este asa .
  • cristi cristi
    Mda, cine se ocupa de Realitatea de o distruge pe zi ce trece ?

    Romantica s-a dus, Money Channel traieste din reluari, Gold FM & Realitatea FM abia mai respira, Radio Guerrila vad ca i se sapa groapa de pe acum.
  • ion mălai ion mălai
    @mm , total de acord. cât despre cei ce se trezesc să spună că poate să-l scoată că și-așa nu-l ascultă specific: „radio guerrilla - la unica radio con cojones!”
  • MirceA MirceA
    In teorie, Guerrilla suna foarte bine. Si a si sunat, la inceputuri. Acum, insa, e departe de ceea ce s-a dorit, si asta din lipsa de bani (dj-ii pentru un astfel de radio nu vin pe 500 de euro !).
    In mare parte din orasele enumerate, Radio Guerrila, in fapt, nici nu emite. Sunt oprite foarte multe dintre ele, unele de ani buni. Doar CNA-ul se face ca nu vede si a lasat licentele la ei. In mod normal (si legal !), la un anumit numar de zile fara emisie, iti pierzi automat licenta. In Romania insa au fost cazuri si de ani de zile de oprire a emisiei sau intarziere de autorizare si nu s-a intamplat nimic.
  • Iulian Iulian
    Cataline, pt tine exista mereu Radio ZU. Se prinde chiar si-n lumea necivilizata de unde postezi.
  • Catalin Catalin
    Mai bine realitatea fm decat radio fas.
  • mm mm
    se pare că a devenit un sport național vorbitul despre lucruri pe care nu le știm / nu le-am ascultat.
  • ionut ionut
    De ce s-a stricam singurul post de radio bun care inca mai exista in fm?
    Nenea gusa matale asculti Guerrilla? nu cred, ca nu ai lua astfel de decizii daca ai asculta, dute nene in politica nu ai ce cauta in media.
    Mai bine vindeti postul poate ar cumpara SBS sau Lagardere.
  • doareu doareu
    la cernavoda nu mai emite de muuuuuuuulta vreme!
  • srtg srtg
    asta voiam sa spun si eu... nu am ascultat niciodata radio gherila, nu ma deranjeaza daca nu o sa o fac nici de acum incolo...
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Asta, da. Doar ca nu o sa se mai auda in orasele unde Guerrilla nu are licenta si nici acoperire.
  • grammaticus grammaticus
    Pagubă-n ciuperci!

Trimite un comentariu

sus