Skip to main content

REVELIONUL. Minutul de la miezul nopţii: Antena a avut naţionalul, Pro TV a avut oraşele

 
Revelion Bianca
Revelion Bianca

Publicitate

Antena 1 şi Pro TV şi-au împărţit minutul de la miezul nopţii. La nivel naţional, cea mai bună audienţă în primul minut din 2013 a avut-o Antena 1. La nivel urban, în oraşe, Pro TV a avut primul minut.

NAŢIONAL. La miezul nopţii, 2,3 milioane de români erau pe Antena 1. La Pro TV se uitau 2,17 milioane.

URBAN. La nivel urban, Pro TV a fost urmărit, în primul minut, de aproape 1,3 milioane de orăşeni. Pe Antena 1 erau 1,3 milioane de persoane.

Pro TV venea după un sfert de oră în care românii au văzut-o pe Bianca Drăguşanu într-un număr de streaptease în care aproape a mimat o partidă de sex cu Victor Slav. Pe intervalul numărului de streaptease, Pro TV a fost pe primul loc, atât la nivel naţional, cât şi la nivel urban. După miezul nopţii, pe Pro TV au urmat alte două numere de streaptease: Mama natură Roxana Ionescu şi Nicoleta Luciu.

Audienţa posturilor TV în primul minut din anul 2013:

URBAN NATIONAL
Pro TV 1.283.000 telespectatori (12,2 rtg) Antena 1 2.304.000 (12,1 rtg)
Antena 1 1.129.000 (10,8) Pro TV 2.169.000 (11,4)
TVR 1 554.000 (5,3) TVR 1 1.295.000 (6,8)
Kanal D 334.000 (3,2) Kanal D 1.288.000 (6,8)
Antena 3 298.000 (2,8) Antena 3 508.000 (2,7)

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Robin Robin
    Ai foarte mare dreptate. insa totusi revelionul PRO macar 1 % si totusi este din toate punctele de vedere peste antene. :D
  • 1q 1q
    "s-au uitat" nu "sau uitat." esti sigur student ?
  • 1q 1q
    Gramatica Robin, semnele de punctuație...faci de ras urbanul :) !
  • anda alexe anda alexe
    Ambele televiziuni sunt de consum. Pro-ul sa o lase mai moale cu demagogia. Baga aceleasi nenorociri doar ca sunt mult mai calculati. Altfel muncesc la fel de mult ca ailalti la promovarea nonvalorilor. Cum au gandit ei "minutul" trecerii dintre ani e elocvent
  • ela ela
    protv-ul un mare cªªªt,cine naiba avea nevoie de frone,senzual,tonciu si neagra aia,nu mai zic de maruta cu grasa de andra care ne-a aratat chilotii ei cei negri la fiecare pas,mai bine bagau monologurile dupa timpuri,niciun om care sta ac.de revelion nu sta sa danseze ca tampitul singur,deci un mare zero....
  • Robin Robin
    e simplu cei la nivel national ( batranii si ne educati) iar cei pe urban cei ca mine. batranii sau uitat la tv acolo unde era galagie multa si atat iar studentii la ceea ce au putut vedea
  • Robin Robin
    cu provire la 'las fierbinti' hello e comedie si dac in ca nu ti ai dat seama parodiaza romania zilelor noastre deci tu singur ti ai dat raspuns. asta e cea ce suntem. e serial de comedie ce se poate asemana cu tot cea ce este in jurul nostru.
  • Wanna Wanna
    Ha, ha! Robin, sa inteleg ca Bianca Dragusanu si Andreea Tonciu sunt mai "educative"?! Ai uitat Revelioanele pline de manelisti de la PRO din anii trecuti? Hai sa fim seriosi! Ambele posturi mizeaza pe aceeasi reteta: prostia omeneasca, care se gaseste din belsug la romani.
  • Marius Marius
    Robine, numa' cultura e pe proteveu', incepand cu celebrul las fierbintzi :)))
  • Ionutz Ionutz
    Ffuu ce educatie a facut bianca lui bote si pe pro ........
  • Robin Robin
    program special de revelion la antena. aceiasi manelisti si pitzipoance sau glume expirate inca o data. se cunoaste nivelul de educatie al celor ce au urmarit antena 1 de revelion. nici nu se compara cu Pro tv. singura televiziune in adevaratul sens al cuvantului din Romania.
  • tata omidu tata omidu
    Ha fost reveilonu la paranormali macat-as.
    Vali Vijelie erea in acelasi timp si la Kanal D si la Hantena 1, hauleo!
    Sa mai zice cineva ca nu e romii vrajitori si sa ne discremineze ala de la Hadevaru, sa ne mai face tigani la ziar care noi suntem romi europeni cu puterea de la magia halba.
  • Marius Marius
    Se vor pune si audiente separate pe emisiunile serii (primetime) ?

Trimite un comentariu

sus