Skip to main content

Un nou nume în echipa Paginademedia.ro: Florin Ghioca

 

Publicitate

Paginademedia.ro îşi completează echipa redacţională cu jurnalistul Florin Ghioca. Ziaristul a lucrat, în trecut la publicaţii precum Evenimentul zilei, Cotidianul, Jurnalul Naţional şi Cancan.

Florin Ghioca este cunoscut şi ca fotograf, cu imagini publicate în mai multe titluri din ţară şi străinătate.

Totodată, este iniţiatorul şi directorul Cupei Presei la Cântat, care la a IX-a ediţie (2012) a avut ca principal partener de promovare paginademedia.ro.

Echipa completă Paginademedia.ro:

Petrişor Obae - Editor

Iulia Bunea - Reporter

Carmen Andronache - Reporter

Florin Ghioca - Reporter

Cristina Blănaru - Redactor secţiunea PaginademediaENGLISH

Melania Ulici - Director executiv

Carte de vizită Florin Ghioca:

  • Florin Ghioca a colaborat cu mai multe publicaţii din România şi din străinatate. A fost redactor la Adevărul de Cluj, Transilvania Jurnal şi Naţional, a fost şef departament Monden la ziarul Cotidianul şi redactor-editorialist la Evenimentul zilei.
  • Articolele şi fotografiile lui se găsesc şi în Jurnalul Naţional, Cancan de Weekend, Photo Magazine sau Foto Video.
  • A publicat fotografii în majoritatea ziarelor şi revistelor din ţară, dar şi în câteva publicaţii din străinatate (SUA, Grecia, Finlanda, Franţa, Anglia, Afganistan).
  • A fost corespondent de presă în Statele Unite, acreditat la sediul ONU de la New York, corespondent pentru agenţiile foto Gamma şi Hachette Photos Presse din Franţa.
  • Între 2007-2012 a întreprins şase călătorii în Afganistan, corespondenţele sale găsindu-se în paginile ziarelor Cotidianul, Evenimentul Zilei sau Cancan de Weekend, dar şi pe Realitatea TV sau Kanal D.
  • Are, până în prezent, cinci expoziţii de fotografie, cu vernisaje în cele mai importante oraşe din ţară.
  • Este iniţiatorul şi directorul Cupei Presei la Cântat, care la a IX-a editie (2012) a avut ca principal partener de promovare paginademedia.ro.
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    multumesc!
    doamne-ajuta! :)
  • abc abc
    Toti astia de te cunoastem iti tinem pumnii... Nu pot sa garatez ca o sa te citesc, ca nu am mai citit o pagina de presa de cand amandoi am plecat stii tu de unde... Dar stiu ce poti, stiu cum scrii, stiu cat de bagaret si de afurisit esti si ca nu te lasi pana nu iti iese asa ca nu imi fac probleme - o sa te descurci de minune !
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    serios? :)
    hai ca nu ma stiam chiar Nourescu, dar daca zici tu... :)
    Oricum, ma bucur ca ma stii asa de bine si ca ma citesti!
    Yeeey, deja am primul "fan"! :))
  • lol lol
    Serios? Ok, e timpul sa ma uit mai putin pe site-ul vostru. Aveti grija la obositul asta, tinde sa prezinte lucrurile departe de cum s-au intamplat de fapt. Un fel de Nourescu mai mic.

Trimite un comentariu

sus