Skip to main content

Un reporter Antena 3, dat afară pentru că a jignit un oficial european

 

Antena 3 logo bun

Publicitate

Bogdan George Rădulescu, corespondent Antena 3 la Bruxelles, a fost concediat după ce a făcut câteva afirmaţii legate de oficialul European Mark Gray.

Antena 3 anunţă că “a decis incetarea colaborarii cu domnul Bogdan George Radulescu, pana azi, corespondent Antena 3 la Bruxelles”.

“Antena 3 se delimiteaza de afirmatiile, nedemne de un jurnalist, ale lui Bogdan George Radulescu, facute miercuri, 30 ianuarie, intr-o emisiune a postului nostru de televiziune, si isi cere public scuze fata de persoanele atinse de comentariile injuste facute de fostul nostru colaborator”, se arată în comunicatul Antena 3.

Într-o corespondenţă de la Bruxelles, Rădulescu a afirmat că Mark Gray poate fi văzut noaptea "printre pahare".

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    bravo antena 3, la mai multi
  • cristi cristi
    Badea si Ciutacu sunt cainii ascultatori ai lui Felix, daca ii da pe astia afara, cine mai latra la A3 de dimineata pana seara ?
  • emeric karton emeric karton
    atunci pe mircea badea sau ciutacu ar pute-a fi dati afara in fiecare zi pentru modul jignitor cum vorbeste de unele persoane publice in emisiunile la care iau parte
  • Foxcrawl Foxcrawl
    poate a fost doar o expresie...metaforica:)
  • Radu100% Radu100%
    Daca acel ofiial european chiar putea fi vazut noaptea printre pahare, Rusine Antena 3, dar daca afirmatia reporterului nu are niciun sambure de adevar, atunci acel reporter trebuia cel mult sanctionat. Din cate m-am documentat in presa de peste granita, acest oficial european este cam alcoolist si nu numai. Rusine, Antena 3.
  • silviu silviu
    aha, doar Mircea Badea are voie sa rada de tipul asta si sa nu pateasca nimic!

Trimite un comentariu

sus