Skip to main content

Un show păcătos, Wow Biz şi Cancan TV, în vizorul CNA. Emisiunile tabloide vor fi analizate

 

Foto: Mediafax Foto
Foto: Mediafax Foto

Publicitate

Emisiunile tabloide vor fi luate la puricat. Programe ca Un show păcătos, Wowbiz şi Cancan TV, pline de bălăcăreli, certuri ca la uşa cortului şi "asistente" aproape goale au ajuns, în sfârşit pe masa de lucru a CNA.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis astăzi, la propunerea Narcisei Iorga, membru CNA, să analizeze emisiunile-tabloid difuzate seara în perioada 17 - 24 ianuarie.

„Aş propune o monitorizare de linie a emisiunilor de noapte. Impresia mea este că nu se mai înţelege că demnitatea umană nu are o limită orară. Să se facă monitorizarea pe ultima săptămână”, a precizat Narcisa Iorga. 

Raportul va fi discutat de CNA în şedinţa publică din data de 31 ianuarie şi va viza emisiunile Un show păcătos (Antena 1), Wow Biz (Kanal D) şi Cancan TV (Acasă TV)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marga dumitrescu marga dumitrescu
    Sa dispara jegurile astea de emisiuni, pt. care se mai si cheltuiesc bani. Dati emisiuni ca lumea, pt. cultura oamenilor daca sunteti in stare.
  • ele ele
    da , avem telecomanda,dar fara sa vrem auzim de la vecini,colegi.e.t.c.ce s-a dat la can-can .de 2 sapt. vedem aceleasi personaje cu prostiile lor infecte,goliciuni,expresii vulgare.pe cine intereseaza ca acest Guta are amante,ca acea fata i-si face familia de ras(telev.i-si bate jos de ea),ca il judeca tiganii pe Guta care jigneste,se lauda cu banii lui.???.a ajuns un om de nimic,,multa lume nu-i accepta muzica lui.pentru-ce Can-can Doamne dale promoveaza asa ceva...circ,scandal.e.t.c.???nu cred ca multi romani i-si doresc sa vizioneze asa ceva .Artenie si Ilinca se coboara la nivelul acestor personaje.asta inseamna ca artistii si oamenii de valoare care intradevar ne transmit ceva bun,nu mai accepta sa vina in asemenea emisiuni care fac rusine acestei tari.exemplu in seara zilei de 5 feb.cei doi frati sau certat la cutite,,si i-au oprit emisiunea lui Artene.iesea un scandal de toata frumusetea ,,se lasa cu bataie in direct,,,Artenie si Ilinca se amuza de circul pe ca si-f fac cu mana lor.pacat....
  • Liviu Liviu
    au incalcat legea bunului simt si legea profesionalismului in televiziune.Emisiuni precum wow biz si show pacatos ar trebui sa dispara pt.cultura romanilor
  • Liviu Liviu
    Spui milioane de romani țne jignesti-corecteaza- sute de prosti si inculti urmaresc acete emisiuni penibile,si de prost gust. Ce nivel de cultura are Madalin de nu mai scapam de el fiindca nu are bunul simt sa se retraga
  • Liviu Liviu
    Din greseala am urmarit aseara 05.02,2013 wow biz, o catasrofa de emisiune ( ca toate celelalte) in care Dl Crudu alaturi de modelatori au fost cat se poate de penibili- oare KD si CNA nu se sezizez de loc ? Stiu ca Madalin are recordul in amenzi CNA dar oare cat il mai sustine nasul sau de șa sef la KD -este o infectie de emisiune.
  • Geo.ly Geo.ly
    ...uneori se adevereste sintagma conform careia"gura pacatosului adevar graieste"...Asa ca ...inconfundabilul"Mircea Badea a afirmat mai zilele trecute: "pentru a ajunge ziarist,e suficient sa fii prost"! Afirmatia ii apartine,asa ca nu retractez nimic!!! El oricum,a ramas la stadiul de "ciumpalac"...(tot el a spus-o)
  • iuliana iuliana
    si asa ca suntem vai de noi , mai degraba scoate-ti tot , mai degraba ati scoate si posturile care promoveaza alte tari ca sunt destule , in alte tari nu se difuzeaza programe straine . aia da patrioti !!!! o tara corupta .
  • Sabrin Sabrin
    Voi ați interzice Un show pacatos, ochii din umbra, Acces direct si alte emisiuni care sunt cele mai urmărite doar așa ca va credeți voi cultii
    Din păcate nu se poate si in orice tara ați pleca ați vedea emisiuni gen wow biz sau cancan tv.
  • paleologu paleologu
    emisiunile sunt demne de toata jena! corect! dar nu va intrebati de ce cacat exista? din cauza publicului, care serveste circ ieftin. are alternative (publicul)!
    ne lamentam ca niste penibili ca vai ce fac aia, dar trei sferturi dintre voi s-au uitat cel putin de doua-trei ori.

    la fel e si cu site-urile de cancan. chiar cancan. are 400000 de unici, sau cati dracu are. nu cititi nici aia, nu? ti-ai dracu de quality-isti
  • MirceA MirceA
    In felul asta, PDL si-ar luat adio de la guvernare, pe veci.
  • MirceA MirceA
    A mai murit un mit !
    Bine, era mort de mult dar snobii inca umblau cu mortul impaiat.
    Este vorba despre nasul pe sus al "rockerilor". Bai, astia erau toti cititi si baieti destepti.
    Ia uite-i cum se uita la emisiuni tabloide, ca...
  • sclav pe plantatie sclav pe plantatie
    Doamne, citesc si ma minunez citi retardati agramati citesc pagina de media! Daca mai si lucreaza in presa, e de inteles ce se intimpla cu ziarele.
  • cristi cristi
    Exact ca inchiziţia aţi închis OTV...
    Urmează Atomic, MTV, Prima sau ProTV.
    Asta nu e o politică, e direct teroare.
    Oare stând şi îndurând vom găsi vreo rezolvare ?
    Emisiuni interzise, din diverse interese..
    Ziarişti bruscaţi, cu mâinile legate sau rupte de nişte minţi corupte .
    Aveţi dreptul să amendaţi orice după bunul plac..
    Care sunt adevăratele criterii de care ţineţi cont de fapt ?
    Comunismul a murit, spiritul încă e prezent în ţară.
    Ne îndreptăm în paşi rapizi spre-o parodie naţională ! :)

    scurt fragment din Parazitii - Jos cenzura ( 2002 ) .
  • Sorin Sorin
    Sunt curios ce se va intampla daca aceste emisiuni de scursuri se vor inchide . Jumatate din idiotii Romaniei vor dispera , acea jumatate care voteaza pentru o sticla de ulei , ies la manifestatii pentru 50 de lei etc . Ar fi ideal daca s-ar interzice si astfel IQ-ul romanilor ar creste instant cu 25%.
  • steven steven
    Dupa parerea unora ce scriu pe aici,daca s-ar da porno pe toate canalele tv n-ar fi nicio problema atata vreme cat poporul cere!!!!Vai de creierul(!!!) lor!!!

Trimite un comentariu

sus