Skip to main content

Unul dintre cei mai bogaţi români a primit licenţă pentru o televiziune locală

 
gabriel-comanescu-bsuiness magazin
gabriel-comanescu-bsuiness magazin

Gabriel Comanescu - Sursa foto: Business Magazin
Gabriel Comanescu - Sursa foto: Business Magazin

Publicitate

Firma Atelier Media, deţinută de milionarul Valentin Gabriel Comănescu, a primit licenţă pentru postul local Black Sea TV Constanţa.

Potrivit documentaţiei depuse la CNA, investiţia se ridică la 300.000 de euro, iar postul de televiziune va avea câte şase ore de emisie de luni până sâmbătă şi 18 ore de videotext. Duminica, postul de televiziune va avea trei ore de emisie. 92,00% din conţinutul difuzat de Black Sea TV Constanţa va fi producţie proprie.

Postul generalist va avea programe de informare (60%), educative, culturale şi religioase (30%) şi publicitate (10%)

Black Sea TV Constanţa va fi distribuit prin reţeaua de telecomunicaţii electronice ale Intersat SRL, care deserveşte Constanţa.

Gabriel Comănescu este pe locul şase în topul celor mai bogaţi români, potrivit Forbes România, cu o avere estimată la 480 - 500 de milioane de euro. El este proprietarul Upetrom care are activităţi în forajul marin şi terestru, în producţia de echipament petrolier, dar şi în turism.

Atelier Media SRL Constanţa este deţinută de Comanescu Gabriel Valentin (94%), Pascu Valentin (2%), Vintilă Alin Cezar (2%) şi Matei Alexandru Cătălin (2%).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pentru Gheorghe pentru Gheorghe
    O fi prieten bun Nicusor cu Comanescu dar Doru Iordache, cel care a venit la Atelier Media (adica la Comanescu mai precis), cu ideea este un apropiat al lui Gigi Chiru. Pentru el "a tras tare " in campania electorala precedenta. Este interesant ca.......cu cateva zile inainte celor de la Intersat le-a fost refuzata licenta de catre CNA si acum cei de la Intersat o sa transmita pe cablu si internet televiziunea BS TV . Si inca o chestie.. Basescu l-a laudat de multe ori pe Comanescu (a se citi si "l-a sprijinit") in contractele de sute de milioane de dolari din tzarile caucaziene, Golf etc.
    Eu cred ca acum Comanescu a fost rugat sa ajute putin PDL cazut rau de tot atat in Constanta cat si in tara.... De altfel pozitia si persoana lui Doru Iordache spune totul despre orientarea politica a televiziunii Black Sea TV.
  • Foxcrawl Foxcrawl
    nu stiu cum se face dar au bogatasii romani asa o pasiune pentru televiziuni. nu conteaza ca au aparut ca ciupercile dupa potop, ca ei tot inaugureaza tv stations. dreac stie cui i-or folosi
  • Ovidiu Ovidiu
    Uitati cine este dl.Comanescu!
    http://www.impartialdebacau.ro/targu-ocna-startul-pentru-o-afacere-de-sute-de-milioane-de-euro/
  • Gheorghe Gheorghe
    Stati linistititi. Dl Comanescu este prieten foarte bun cu Nicusor Constantinescu. Chiar au fost colegi de facultate!!!!!!!!!!
  • Cristi Cristi
    O veste buna pentru Constanteni. Speram sa fie o televiziune impartiala, cu oameni profesionisti, si fara politici ordinare ca la Neptun tv. Le uram succes si multa bafta in contrele pe care le vor avea cu PSD-ul Constanta, sau mai bine zis, cu gasca lui Mazare si a lui Constantinescu care aproape monopolizasera presa din Constanta; presa care, in afara de Digi tv, este aservita si controlata de clanul MAZARE.

Trimite un comentariu

sus