Skip to main content

VIDEO. Ce poţi pierde când citeşti presa

 

Publicitate

O campanie ce promovează presa scrisă încearcă să arate, într-un mod inedit, beneficiile cititului ziarului.

Trei şefi de companii din Belgia au primit o călătorie gratuită de acasă până la serviciu şi un ziar. În drumul spre birou, concentraţi pe citi, aceştia nu au observat încercările agenţiei de a-i distrage şi au trecut, fără să-şi dea seama, pe lângă un bărbat în flăcări, pe lângă un indian şi un astronaut ori un şofer îmbrăcat în costum de urs.

Campania a fost realizată de agenţia Duval Guillaume Belgium pentru clientul său Newspaperwork, platforma de marketing a ziarelor belgiene.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • srtg srtg
    iulia bunea, nu ai inteles spotul deloc... mesajul nu e "ce poti pierde daca citesti presa" si nici nu e autoironie, mesajul e ca ziarele pot atrage atentia cititorilor si sa le mentina interesul treaz... scrie chiar pe cartoanele spotului...
    parerea mea sincera e ca au gresit campania... pentru ca lumea intelege exact reversul.
  • andrei andrei
    autorul probabil a lucrat la cancan inainte si e obisnuit cu titluri tendentioase scoase din context. Foarte interesant spotul.
  • rd rd
    spotul scoate in evidenta faptul ca atunci cand citesti ziarul respectiv, nimic nu iti poate distrage atentia... asa te tare te prinde, ca nu esti constient la ce se intampla in jur.
  • Razvan Munteanu Razvan Munteanu
    Asta seamana a automutilare, nu a autoironie! Spotul vorbeste despre beneficiile ziarului ca suport de publicitate! Cand asculti un spot la radio, sigur vezi indianul care trece pe langa tine!
  • kiko kiko
    mda... halal autoironie... mesajul e clar: lasati naibii presa scrisa (si toata presa in general) si uitati-va in jur ca nici nu stiti ce pierdeti! mai bine ascultati stirile la radio!
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Asa se numeste si campania. Este o autoironie...
  • tanarul tanarul
    nu prea se potriveste titlul cu video. poate e mai bine sa te uiti pana la sfarsit ca sa faci articolul ... zic
  • mihaita mihaita
    eu nu prea inteleg care este beneficiul, omiti sa vezi un lucru real din prezent in acest caz chiar rar/unicat pentru ca citesti un ziar ce iti explica ce s-a intamplat in trecut.

    Din contra, mie mi se pare un mare dezavantaj sa pierd o intalnire unica in viata* cu un astronaut pentru un ziar ce poate fi citit oricand.

    *Inteleg ca a fost o campanie de marketing si ca astronautul era parte din scenariu, insa ideea era sa comparam cu viata reala iar in viata reala prefer sa vad un astronaut.

Trimite un comentariu

sus