Skip to main content

Despărţire Virgil Ianţu - Kanal D. Ianţu: "am decis să nu prelungesc colaborarea". Kanal D: "Managementul nu a dorit continuarea"

 
Virgil-Iantu-coperta-tvmania1
Virgil-Iantu-coperta-tvmania1

foto TVMania

Publicitate

ACTUALIZARE: "Contractul de colaborare dintre Dogan Media International - Kanal D si domnul Virgil Gătăianţu a incetat la 31 decembrie 2012, prin expirarea perioadei de valabilitate" spun oficialii Kanal D, într-un răspuns trimis în exclusivitate Paginademedia.ro.

Maria Popescu, PR & Communication Manager Kanal D:

"Deoarece nu a dorit continuarea colaborării, Kanal D nici nu şi-a manifestat intenţia de prelungire a acestui contract.
Managementul Kanal D nu a luat încă decizia dacă va prelungi licenţa pentru emisiunea Vrei sa fii milionar? în acest an."

Virgil Ianţu se desparte de formatul Vrei să fii milionar de la Kanal D. Vedeta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de modificările aduse formatului Vrei să fii milionar,  pe contul său de Facebook.

„În urma acestor probleme şi a nerespectării termenilor contractuali, am decis să nu prelungesc colaborarea propusă la începutul ultimului sezon de către postul Kanal D”, a scris Virgil Ianţu în mesaj.

Virgil Ianţu s-a alăturat Kanal D în vara lui 2011, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Declaraţia integrală, în continuare:

„ Am asteptat inceputul de an pentru a le raspunde celor care m-au intrebat in repetate randuri despre ce se intampla si ce se va intampla cu "Vrei sa fii milionar?".

Dupa cum ati observat, in anul care a trecut, organizatorii au facut multe modificari cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, incepand de la numarul de episoade si pana la continutul si durata acestora. Numarul de episoade a scazut de la trei pe saptamana, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbata, ca mai apoi si durata unui episod sa fie injumatatita.

A fost o politica pe care nu am inteles-o si care a privat si publicul, castigat de Kanal D datorita acestei emisiuni, de motivul pentru care se indreptase spre acest post. Mai pot adauga si faptul ca pe pagina de Facebook "Vrei sa fii milionar?" au aparut de-a lungul timpului si continua sa apara postari deloc potrivite cu scopul pe care il avea aceasta pagina, iar oamenii ma asociaza direct pe mine cu postarile sau premiile respective, nu pe cei care le fac de fapt.

"Vrei sa fii milionar?” a avut un aport enorm la castigarea de catre Kanal D a locului 3 in audienta, dupa cum au declarat reprezentantii postului la momentul respectiv. Dar odata ce lucrurile au ajuns acolo, respectul si interesul postului pentru publicul castigat s-au schimbat.

In urma acestor probleme si a nerespectarii termenilor contractuali, am decis sa nu prelungesc colaborarea propusa la inceputul ultimului sezon de catre postul Kanal D.“

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bravo virgile!esti un om cu fruntea ridicata care nu se complace in manelareala turcilor de la kanald!

Trimite un comentariu

sus