Skip to main content

20 Februarie. "Burger King, cumpărat de McDonald's". Contul de Twitter al Burger King a fost spart de hackeri

 

McDonalds-BurgerKing-on-Twitter
Sursa foto: Mashable.com

Publicitate

FARSĂ. Contul de Twitter al lanţului de restaurante de tip fast-food Burger King a fost spart, luni, de hackeri, sigla companiei fiind înlocuită cu logoul şi denumirea "McDonalds", scrie Mediafax.

Cei care au piratat contul de Twitter al companiei au anunţat, totodată, că Burger King a fost cumpărat de compania concurentă McDonald's. Potrivit AFP, pe parcursul celor câteva ore în care a fost piratat, contul Burger King a înregistrat o creştere de la 90.000 la 110.000 de followeri.


"Burger King, cumpărat de McDonald's". Contul de Twitter al Burger King a fost spart de hackeri


CONCEDIERI. Grupul de media Express-Roularta, editor al unor titluri precum săptămânalul L'Express, publicaţia lunară L'Expansion şi revista literară Lire, a anunţat marţi un plan de restructurare care vizează concedierea a aproximativ 80 de angajaţii, conform Mediafax. Potrivit conducerii grupului de media Express-Roularta, fondul de salarii al companiei trebuie redus cu 10%.
Publisherul revistei L'Express concediază 80 de angajaţi


PONTIFEX LOG OUT. Contul de Twitter al Papei Benedict - @pontifex - va fi închis definitiv începând din 28 februarie, imediat după depunerea oficială a demisiei, potrivit Mediafax.
Contul de twitter @pontifex a fost lansat pe 12 decembrie 2012, în opt limbi, şi era urmărit de peste 2,5 milioane de oameni din întreaga lume.
Contul de Twitter al Papei Benedict va fi închis definitiv imediat după prezentarea demisiei


GREVĂ ÎN PRESĂ. Jurnaliştii din media publice şi private din Grecia au intrat, marţi, într-o grevă de 24 de ore, în semn de protest faţă de reducerile salariale şi concedierile din acest sector, scrie Mediafax.

Această grevă, care urmează altor numeroase acţiuni de protest organizate de Fédération panhellénique des rédacteurs (Poesy) după debutul crizei economice, în 2010, are ca scop "abrogarea" măsurilor de austeritate şi protecţia sutelor de şomeri din sectorul media, potrivit unui comunicat de presă.
Jurnaliştii din media publice şi private din Grecia au intrat, marţi, într-o grevă de 24 de ore


EFECTE. Panourile publicitare amplasate pe marginea căilor rutiere predispun la accidente de circulaţie, întrucât ele influenţează într-un mod negativ comportamentul din trafic al conducătorilor auto, scrie Wall-Street.ro care citează Mediafax.

Şoferii îşi modifică viteza considerabil în trafic, în funcţie de tipul de panou publicitar pe lângă care trec, afirmă o echipă de cercetători de la Universitatea Alberta din Canada.
Publicitatea influenteaza comportamentul din trafic al conducatorilor auto


O ROMÂNCĂ LA MARKETINGUL UNILEVER GERMANIA. Liliana Camaican ocupa din vara anului trecut functia de european manager for male brands la Unilever Germania, creand astfel strategia de brand la nivel european pentru brandurile pentru barbati ale gigantului din FMCG.

Liliana Camaican lucreaza de circa 10 ani in Unilever si de 15 ani in marketing. “Inca de la inceput, in Unilever am invatat ce inseamna lucrul in echipa. Apoi am aflat ce iti trebuie ca sa fii un bun project leader, cum sa conduci o echipa formata din oameni cu functii diferite, cum sa descoperi care sunt nevoile consumatorilor si cum poti raspunde acestor nevoi, cum sa dezvolti campanii integrate de marketing care sa raspunda in mod eficient asteptarilor consumatorilor din 8 tari din regiunea Balcanilor”, povesteste Liliana Camaican.
Marketingul viitorului in viziunea romancei care face strategia de brand pe Europa pentru Unilever


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un roman un roman
    aia cu burger king, e marketing. tare, oricum. au castigat 20.000 de followeri, intr-un mod simplu si banal. bravo.
  • dan dan
    aia cu burger king e stire de acu' doua zile. uneori am senzatia ca ma intorc in timp cand intru pe siteurile romanesti de stiri.

Trimite un comentariu

sus