Skip to main content

8 Februarie. Topul apariţiilor politicienilor în mediul online.

 

Sursa foto: Mediafax foto/ AFP
Sursa foto: Mediafax foto/ AFP

Publicitate

CEI MAI MEDIATIZAŢI. Premierul Victor Ponta a fost cel mai mediatizat politician în mediul online în luna ianuarie, el conducând în topul apariţiilor, urmat de Traian Băsescu şi de Crin Antonescu, relevă o analiză realizată de Mediafax Monitorizare, scrie Mediafax.

În topul politicienilor după numărul de apariţii în mediul online (site-uri) se află Victor Ponta cu un număr total de 37.805 apariţii, urmat de Traian Băsescu cu 21.237 de apariţii, de Crin Antonescu cu 12.122 de apariţii şi de Gigi Becali cu 11.000 de apariţii.


ANALIZĂ Mediafax Monitorizare: Topul apariţiilor politicienilor în mediul online. Cine a fost cel mai mediatizat în luna ianuarie


ANTENA 3 VS RTV. Conflict deschis se înfiripă din nou între Antena 3, postul controlat de Dan Voiculescu, şi România TV, postul parlamentarului PSD Sebastian Ghiţă, scrie HotNews. Miercuri seara, la Sinteza Zilei, Mircea Badea a vorbit despre "următorul atac cerebral al lui Striblea" şi a făcut glume pe seama stării de sănătate a realizatorului de la România TV.

Joi, tot la Antena 3, liderul PNL, Crin Antonescu, s-a dezlănţuit împotriva România TV, acuzând postul de "manipulare grosolana" în cazul ministrului Muncii, Mariana Campeanu, şi ameninţând RTV cu tribunalul. Imediat, Romania TV a reactionat cu un material in care descrie afirmatiile lui Mircea Badea la adresa lui Striblea drept un "atac josnic" si anunta ca sesizeaza CNA.
Nou conflict TV: Mircea Badea vorbeste despre "urmatorul atac cerebral al lui Striblea". Romania TV: Un atac josnic. La Antena 3, Crin Antonescu ameninta RTV cu tribunalul pentru "manipulare grosolana" in cazul Campeanu


REACŢIE. Narcisa Iorga, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a solicitat instituţiei să se se autosesizeze în cazurile jurnaliştilor Ion Cristoiu şi Dan Tăpălagă, care, scrie Evenimentul zilei, sunt supuşi unui linşaj mediatic de către postul Antena 3.
CNA, chemat să judece linşarea lui Cristoiu şi Tăpălagă


INVENŢIE. Trei studenţi din California au creat o aplicaţie pentru reţeaua de socializare Facebook prin intermediul căreia utilizatorii pot interacţiona cu prietenii lor abordând o relaţie de tip sexual, scrie Mediafax.

Aplicaţia numită "Bang with Friends" poate fi instalată de orice persoană care are cont pe reţeaua de socializare Facebook.

Odată instalată, aplicaţia va afişa o serie de fotografii cu prietenii utilizatorului de pe reţeaua de socializare, atât de acelaşi sex cât şi de sex opus. Sub fiecare poză afişată există un buton "Click to Bang", iar utilizatorul poate alege pe oricine doreşte.
Aplicaţia "Bang with Friends" schimbă scopul reţelei de socializare Facebook


CERERI TRĂSNITE. Directorii postului de televiziune CBS nu doresc să vadă sâni, fese şi organe genitale neacoperite în timpul galei de decernare a premiilor Grammy şi le-au cerut tuturor vedetelor care vor fi prezente la acest eveniment, duminică seara, să poarte ţinute decente, care să le acopere zonele intime, scrie Wall-Street.

Această solicitare a fost făcută prin intermediul unui e-mail expediat de CBS Standards and Practices tuturor agenţilor de presă şi managerilor vedetelor care urmează să apară în faţa camerelor în timpul show-ului televizat de duminică seara.
"Vă rugăm, asiguraţi-vă că fesele şi sânii sunt acoperiţi într-un mod adecvat", se afirmă în acel e-mail.
CBS catre vedetele invitate la Grammy: Pastrati-va zonele intime acoperite!


TOP CLIENŢI. Ministerul Afacerilor Europene, prin campania de informare publică derulată sub sloganul „Pentru români, cu bani europeni”, s-a plasat pe locul şase în topul celor mai mari consumatori de publicitate TV, în prima lună a acestui an, scrie Forbes România.

În luna ianuarie, cele trei spoturi ale campaniei „Pentru români, cu bani europeni” au obţinut un volum de 3.915 puncte de audienţă la nivel urban (Gross Rating Point). Cu acest buget de audienţă, Ministerul Afacerilor Europene a ocupat locul şase în topul advertiserilor TV, înaintea clienţilor comerciali Romtelecom, Sandoz sau Cosmote.
Ministerul Afacerilor Europene şi-a făcut loc printre clienţii publicitari TV


RECLAME PRIN ORAŞ. Operatorii de comunicaţii au fost cei mai activi clienţi publicitari în outdoor, în anul 2012. Forbes România estimează că bugetul alocat panotajul de către piaţa telecom a fost de 3,1 milioane de euro. Vodafone a avut peste 6.300 de feţe publicitare.

În perioada 16 aprilie – 31 decembrie 2012, companiile de telecomunicaţii au comandat 11.950 de feţe publicitare în cele 10 reţele de panotaj monitorizate de serviciul specializat al Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT). Prin „faţă publicitară” se înţelege o reclamă distinctă apărută pe un panoul.
Reclamele Vodafone au fost cele mai vizibile pe panourile publicitare


STRATEGIE. New York Times a câştigat anul trecut, pentru prima oară, venituri mai mari din abonamentele cititorilor, atât pentru ediţiile tipărite cât şi pentru online, decât din publicitate, potrivit rezultatelor publicate joi, scrie HotNews.

Acesta este rezultatul strategiei de dezvoltare a abonamentelor pe internet: grupul avea la finele lui decembrie 668.000 de abonati, cu 13% mai mult decat trei luni mai devreme.

"In schimb, mediul publicitar ramane dificil", a recunoscut directorul general al grupului, Mark Thompson.
In 2012, New York Times a castigat mai mult din abonamente decat din publicitate


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marian Marian
    Normal ca Ponta a aparut cel mai mult pe televiziuni! El guverneaza tara prin televizor, le spune asistatilor, pensionarilor si bugetarilor ca traiesc bine iar fraierii cred...
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    … aceasta scriere este un panflet!!!!!
    CRINUL = PLANTA … FLOARE
    … deci, planta nu gindeste, dar ea este sensibila si simte … ea este udata la radacina, ingrijita … nu conteaza ce mina o uda sau o ingrijeste … poate fiiiii o mina de american (da’ asta-i departe) … sau o mina de romam (hm!!!)… sau o mina de francez (nu-i asa aproape) … sau o mina de japonez (asta-i si mai departe)… sau o mina de rus …. pentru ea, planta-floarea – nu conteaza cine o uda … e putin egoista, e frumusica si traieste cu impresia ca i se cuvine aproape totul … doarme … maninca (nu uitati de mina care ii toarna apa la radacina si isi trage cele trebuincioase din pamintul in care a fost sadita) … dar …. NU FACE CACA !
    …. deci, care -va – sa – zica, este cam CONSTIPATA!
    … si cum este cam constipata si putin egoista, devine normal pentru ea sa isi si inchipuie cum ar fi… daca ar fi… eu a-s face … eu a-s drege … dar planta care este planta, frumusica si frumos mirositoare in anumite conditii, va ramine tot planta oricit s-ar zbate, orice ar face … ea simte!!!!!!!!!
    … apropo’s … nu tineti crini infloriti noaptea in spatiile locuite … parfumul crinului este nociv pentru OM!!!!!!!!!!!!!!

Trimite un comentariu

sus