Skip to main content

Avon reacţionează după articolul Paginademedia.ro: “retragem spoturile din calupurile emisiunii Acces Direct”

 

Acces Direct. Simona Gherghe

Publicitate

AVON IESE DE LA ACCES DIRECT. Compania Avon a reacţionat după ce Paginademedia.ro a publicat, ieri, lista clienţilor de publicitate care au avut publicitate în ediţia de luni a emisiunii Acces Direct cu Ioana Tufaru, de pe Antena 1.

"Situatia aparuta in emisiunea Acces Direct, din data de 4 februarie a.c., ne determina sa retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni si sa ne reorientam catre alte sloturi orare de pe acest post tv", spune Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon.

Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing Avon:

"Avon este un brand cu o istorie de peste un secol la nivel mondial si lider de piata in Romania, recunoscut ca un promotor al valorilor reale ca modestia, integritatea si respectul.

Unul din lucrurile cu care Avon se mandreste, pe langa produse cosmetice de calitate si asigurarea de suport pentru independenta financiara a femeilor, este grija pentru sanatatea si respectul lor. Avon deruleaza in Romania doua campanii sociale de 10, respectiv 5 ani: Campania pentru Sanatatea Sanilor si Campania Respectului.

Situatia aparuta in emisiunea Acces Direct, din data de 4 februarie a.c., ne determina sa retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni si sa ne reorientam catre alte sloturi orare de pe acest post tv."

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Retrospectiva Social Media (Februarie 2013) | M A N A F U *
    […] subiectul tine mai putin de mediul online, “Cazul Tufaru – Acces Direct – AVON” intra in cronica acestei luni, prin implicarea site-ului “Pagina de Media”. E un […]
  • bubu bubu
    Nu inteleg de ce da in judecata pagina de media?? Ca oricum s-au facut de ras in public la TV. Opinia publica este aceeasi ..oricum taxam acesasta emisiune de 0 lei...Ce sa revoltat asa antena???Nici macar acum nu realizeaza ca ei au dat pe postul lor de Televiziune...porcaria aia de emisiune..Audiovizualul sa intervina si antena sa sta in banca ei..rusine sa le fie..
  • carmena carmena
    sa nu amestecam lucrurile ... ceea ce face mihai bendeac, profesional sau personal, nu are nici o legatura cu exprimarea promta a punctului de vedere referitor la jurnalismul practicat de "echipa acces direct", simona gherghe in mod special ... nu-mi place mihai bendeac, nu urmaresc emisiunile in care este prezent dar nu pot sa nu-l apreciez pentru pozitia luata ....
  • Cambia si dolarii Cambia si dolarii
    Oameni buni, parca aveti si voi urechile infundate !! Cititi cu atentie : ,,retragem spoturile din calupurile publicitare ale acestei emisiuni si sa ne reorientam catre alte sloturi orare de pe acest post tv.''....Asa ca lasati entuziasmul, ca asa va fi o sanctiune a postului TV ! Reclama e tot acolo, la alta ora ! Si daca e mutata din ora de varf, va fi si mai deasa, doar in alte intervale e mai ieftin spotul...Ganditi cu capul vostru..
  • doina doina
    Cred ca ar trebui profitat de acest moment – sa ne mobilizam online si sa postam pe Facebook bannere cu un text in genul: Unilever, Palmolive, Whiskas, Omniasig, Doncafe, Provident, L’Oreal si altii sprijina si accepta emisiuni tv in care persoane cu dizabilitati mintale sunt injosite, in care scandalurile fac rating. Emisiunile tabloid exista pentru ca aceste firme dau bani pentru ele, alegand calea cea mai murdara pentru a face profit. Aceasta este dovada “respectului” lor fata de noi, clientii. Daca lor nu le pasa de oameni, noua de ce sa ne pese de produsele lor?
  • molina molina
    FELICITARI, AVON!
  • Gabi Cristea Gabi Cristea
    L'Oréal se retrage si ea din emisiunea Acces direct vezi postare facebook http://www.facebook.com/loreal.paris.romania/posts/511510895558842?comment_id=5709182&notif_t=feed_comment
  • mariana mariana
    Bravo AVON va felicit pentru asta, si ca drept dovada eu care eram un consumator la produsele voastre acum m-am decis iar sa-mi comand parfumul TREZEL care renuntasem la el in semn de protest ,o asa companie serioasa nu trebuie sa-si murdareasca prestigiu cu mizeria din haznaua INTACT. Felicitari.
  • Ana maria Ana maria
    Pentru asta o sa fac comanda de la Avon:)
  • ROYCE ROYCE
    Sunt convins de faptul ca Antena 1 are dreptate si va castiga procesul.
  • crisuadi crisuadi
    Vad ca toata lumea , ma rog , mare parte a celor care comenteaza felicita Avon . Pentru ce ? S-au retras Avonii din trustul Intact , cumva ? Sa inteleg ca , plecand din acel sector orar in altul , dar tot pe Antene , totul este in ordine cu Antena 1, cu Antena 2 , cu Antena 3 ? Emisiunea aia era pricina , in rest , Dan Voiculescu - Felix , turnator notoriu la fosta Securitate , e frecventabil ca om si patron ca senator demisionar si delingvent ??
  • Nea Nea
    Bravooo!!!
  • Ilaria Ilaria
    FELICITARI AVON!!!!!!
    Va propun sa scoateti spoturile si de la Capatos. Ioana Tufaru si-a facut un obicei in a-si face toaleta in public, la tv. Daca nu ma insel, a inceput la Marutza , dupa aceea a trecut la Antena 1, la Acces Direct curata ceara din urechi iar seara la Capatos isi face pedichiura. ORIBIL!!!! in sec 2 am schimbat postul.
  • Cristi Cristi
    Nu ii nimic de felicitat aici. De ce nu ies de tot din televiziunea respectiva macar pt o vrem??
  • henkel henkel
    Acum să fim și puțin realiști, Mihai Bendeac nu cred că este în măsură să comenteze legat de subiectul în speță; el ani întregi s-a promovat imitând nonvalorile, iar acum face pe "fata mare".
    Legat de reacția celor de la Avon, cred că e doar încă un mijloc prin care să se promoveze ( părere personală ), dar lăudabilă.

Trimite un comentariu

sus