Skip to main content

Bear Grylls se întoarce la Discovery cu o nouă emisiune de supravieţuire

 
sursa -Bear Grylls Ventures
sursa -Bear Grylls Ventures

sursa -Bear Grylls Ventures
Sursa foto: Bear Grylls Ventures

Publicitate

Bear Grylls se întoarce la Discovery cu o nouă emisiune de supravieţuire. El va realiza la Discovery emisiune Bear Grylls: Ultimate Survivors, potrivit unui anunţ al postului de televiziune.

Grylls va prezenta poveştile de supravieţuire ale unor oameni obişnuiţi aflaţi în pericol.

Această serie de 6 episoade a câte 60 de minute va fi difuzată pe Discovery Channel în 217 ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia-Pacific şi America Latină.

În Bear Grylls: Ultimate Survivors, Bear face încă un pas folosindu-se de experienţa lui în tehnici de supravieţuire, dezvăluind poveştile incredibile ale unor oameni obişnuiţi, care au trecut prin situaţii extrem de dure.

Combinând imagini uimitoare de arhivă şi interviuri cu supravieţuitorii, Bear va trece el însuşi prin aceleaşi pericole şi scenarii, retrăind în mod direct acele experienţe şi demonstrând cum putem supravieţui în câteva dintre cele mai dezolante peisaje ale lumii.

Bear Grylls:

“Sunt extrem de încântat să colaborez din nou cu Discovery – canalul unde a început aventura"Tehnici esenţiale de supravieţuire". "Bear Grylls: Ultimate Survivors" şi orice proiecte viitoare vor fi extrem de intense, dar tocmai în asta constă farmecul lor! Programul "Tehnici esenţiale de supravieţuire" m-a purtat prin câteva dintre cele mai dure regiuni şi tipuri de climă existente, iar noul serial aduce la un alt nivel toată această experienţă. De aceea ne propunem să urmărim poveşti de supravieţuire reale, incredibile, împărtăşindu-vă pe parcurs tehnici de supravieţuire.”

Suntem încântaţi să îl avem din nou pe Bear în echipa Discovery,” a declarat Luis Silberwasser, Chief Content Officer and Executive Vice President, Discovery Networks International.

"El este cel care a schimbat cu adevărat regulile jocului în programele de supravieţuire şi a avut un rol esenţial în transformarea lor în elementul de mare forţă al zilelor noastre.”

Bear Grylls s-a despărţit de Discovery în martie 2012, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Tehnici esenţiale de supravieţuire a fost anulată, la momentul respectiv, din cauza unor neînţelegeri contractuale dintre cele două părţi.  „Discovery a decis să renunţe la toate producţiile pe care le realizează în prezent cu el”, a declarat un purtător de cuvânt al Discovery, în martie 2012.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • george george
    O fi Bear Grylls cum o fi dar a creat genul iar locul lui e pe Discovery. E bine cand doi giganti isi dau seama ca au nevoie unul de altul si cad la pace!

Trimite un comentariu

sus