Skip to main content

FOTO/VIDEO. Paginademedia.ro transmite din culisele Eurovision. Turcescu s-a calificat

 
eurovision-2013
eurovision-2013

eurovision-2013


UPDATE:

00.02 - Concurenţii care nu s-au calificat au comentat supăraţi. ”Edict meritau să meargă în finală”, le-a spus Maximilian prietenilor.

22.49 - Luminiţa Anghel, Free Stay, Cezar Oatu, Tudor Turcu şi Electric Fence sunt în finală.

22.41 - Robert Turcescu este în finală!

22.40 - Juriul a deliberat şi e gata să prezinte rezultatele.

22:25 - Fotografiile din culise se găsesc AICI.

22:12 - George Hari Popescu (Paginademedia.ro) este unul dintre cei 10 bloggeri oficiali ai Eurovision. Relatările lui se găsesc AICI.

23.08 - Dan Manoliu, producătorul evenimentului, în exclusivitate la Paginademedia.ro: ”Cred că este o ediţie foarte, foarte bună, mai ales din punctul de vedere al interpreţilor.”.

Declaraţia integrală - mai jos:

23.00 - A început jurizarea. Doar şase piese ajung în finală.

22.55 - Noi fotografii din culise sunt disponibile AICI.

22.48 - Concurenţii nu prea dau dovadă de fair play. Intrările în ”Cămara Verde” nu se aplaudă, cei mai mulţi mulţumindu-se să dea sms-uri în continuare.

22.45 - Luminiţa Anghel s-a declarat foarte mulţumită de show: ”ne-am sincronizat la milimetru!”.

22.35 - Robert Turcescu, pentru cititorii Paginademedia.ro

22.18 - Iosefini face momente de iluzionism în culise:

22.15 - Noi fotografii din culise sunt disponibile în exclusivitate AICI.

22.13 - Iosefini la lucru:

FLGH9585

22.07 - TVR a montat 5 webcam-uri care filmează culisele. Transmisiile LIVE sunt AICI.

22.05 - În culise, Iosefini face numere de iluzionism pentru Robert Turcescu şi pentru trupa lui.

21.59 - Video exclusiv, de la repetii, din culise:

21.45 - Concurenţii se votează singuri de zor. Cu toţii dau sms-uri

21.37 - Galerie foto din culise şi nu numai găsiţi AICI

21.25 - Trupa Electric Fence a luat locul II la finala naţională de anul trecut. ”Sperăm la mai bine anul ăsta”, au declarat în culise componenţii trupei.

21.20 - Primii trei concurenţi au cântat deja. Robert Turcescu a ieşit cu primele impresii: ”A fost mai cu emoţii decât la ”confruntarea preşedinţilor”!”

21.00 - A început spectactolul. Concurenţii încă nu au intrat în ”Camera Verde”. Ei vor fi invitaţi de Oana Vlădescu şi Toader Păun.

În această seară are loc prima semifinală a concursului Eurovision, transmisă în direct de TVR. Paginademedia.ro va fi prezentă în culisele evenimentului şi va transmite imagini inedite de la faţa locului, dar şi impresii şi păreri ”la cald” din partea participanţilor.

Printre cei care se vor întrece în această seară pentru un loc în finala din 9 martie se numără: Robert Turcescu & Casa Presei, Luminiţa Anghel, Liviu Guţă, Tudor Turcu (câştigător X-Factor), Maximilian Muntean (Vocea României), Brigitta & Mihai (fostă concurentă la Vocea României), Diana Hetea (X-Factor), Electric Fence (finalişti Eurovision România 2012), Natalia Barbu (interpretă din Republica Moldova), trupa Edict din Chişinău sau Spin & Cezar Dometi.

Rămâneţi pe paginademedia.ro pentru ceea ce nu vedeţi la TV.

Ştire în curs de actualizare.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    eu nu mam putut uita la acest circ facut de acesti prezentatori, oare nu mai sunt prezentatori de aloare in tara asta?rusine cu asemenea caricaturi de doi bani. Il salut pe Robert Turcescu si ii doresc sa cistige aceasta competitie dar sa nu abandoneze emisiunea de pe B1TV.
  • mirela mirela
    Producatorii de la Eurovisionul de aseara nu au vazut in viata lor un show tv profesionist. Cum sa chemi oamenii in ''camera verde'' cand camera aceea nu era verde? Prezentatorii aceia doi se miscau haotic, vorbeau mult si prost si fara rost (mai ales fata). Nu au gasit 2 oameni din bransa cu ceva experienta, care sa cunoasca fenomenul muzical, care sa stie sa puna intrebari? Iar prezentatorii cu rol de ABBA...parca erau dintr-un scenariu de acum 25 de ani. Care a putut sa gandeasca asa ceva? Totul a fost fara ''vana''... fara un acel ''ceva'' care sa tina publicul in fata televizorului. Astia de la tvr nu se uita si ei la alte show-uri cu audiente macar din tara asta? Este trist ca toata maimutareala aceea a fost si pe banii mei.
  • Ibrail Ibrail
    Mi-a placut foarte mult prestatia Luminitei Anghel . Atat interpretatrea cat si melodia !
  • Horea Horea
    " Aia doi de nu le-am retinut numele au 3, maximim 4 cuvinte in vocabular. ..."

    Nici nu cred ca au nume TV-riste.

    Sunt atatea tinere si foarte multi tineri in TVR care şomeaza "fortuit" de luni de zile. De ce nu s-a facut o selectie din randul lor pentru aceste prezentari?
  • marius marius
    Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste prezentatorii si piesele alea de doi bani, dar Electric Fence-Emilia, sa fim seriosi a fost cea mai penibila piesa auzita vreodata! Prefer de o mie de ori sa mearga orice alta melodie din concurs, asta cu Emilia e jalnica si prosteasca.
  • Horea Horea
    Oare cu cat o platesc pe Bănica pentru multimea BÂLBÂIELILOR emise in prezentare?
  • bch bch
    Felicitari domnului Turcescu si formatiei sale! Si ce-ar fi Eurovision-ul fara scandaluri?
  • Horea Horea
    @vizante

    Complet de acord cu tine!

    De ce prezentatori externi? Ca sa se faca economii financiare la TVR!!! Cine mai poate pricepe o asemenea logica?
  • cristi cristi
    "O felie de tort cu ciocolata
    O sampanie cu mult fum
    Pe geam vad o luna colorata
    Si-o urma de parfum
    Se deschide cerul, pentru prima oara-n apus
    Daca vrei, o sa-ti cant pe buza ta de sus"

    Daca pentru asta, spui tu "Bravo", atunci esti mai penibil decat ala care a compus mizeria asta !
  • robert robert
    f slabi prezentatorii din camera verde
  • udi alan udi alan
    N am vazut, nici macar nu am stiut de acest "fenomen" media petrecut aseara, insa nu m ar mira o noua reeditare a esecului! acea oana vladescu am gasit o pe goagal ca fiind din echipa almasancai! dar eu altceva intreb scarbit: acest asa zis guru producator, eminentza cenusie divina Terei - DAN MANOLIU - individul asta e lipit de eurovisionul asta ca un apendice sau o fi insusi eurovisionul personificat?!?
  • v v
    Vai ce mizeria a fost camara vedre. Aia erau pe nicaieri. Aia doi de nu le-am retinut numele au 3, maximim 4 cuvinte in vocabular. Nu au nici o treaba cu televiziunea. Cat despre rolurile jucate de abba ......
  • adi adi
    vad tot felul de comentarii aiuritoare pe aici, pentru ca acest concurs a fost unul anuntat de mult timp...asadar se putea inscrie oricine. in esenta, astia ne sunt artistii care pot, sau care au putut scrie o melodie cu cerintele concursului..calitatea spectacolului, a fost clar una buna, sonorizare, imagine, hd...poate prezentatorii au fost cam multi, mai ales in camera verde, tipa era in plus. ptr ca cei 4 ABBA, AU URMAT UN SCENARIU, dupa o idee f buna... asa ne plangem de orice in tara asta, dar ne place sa ne uitam la injuraturi, dezbracaturi si alte chestii. mie per ansamblu mi-a placut, avand in vedere ca totul s-a petrecut intr-un timp f scurt...intr-o luna, cu bani putini, sa nu stii cu ce material lucrezi, este fff greu sa faci cel m bun program. sunt convins ca finala va arata f bine, ptr ca vor fi mai putini concurenti, si rotitele puse deja in miscare
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    isi indemnau prietenii sa voteze, cu mesaje trimise tuturor celor din lista...
  • cristi cristi
    O porcarie totala ! In primul rand, care a fost faza cu prezentatorii aia, care parca ar fi fost picati de undeva din spatiu ? De ce au trebuit neaparat sa joace rolurile alea penibile si sa faca pe circarii ? De cand le-am vazut pe Banica si Seling ca se cearta intre ele ca doua papusi alintate, mi-am dat seama de regia de 2 bani care o sa fie. Praf de tot ! Era rau daca aduceau doi tineri, care sa se comporte normal, si sa vorbeasca deschis, fara texte d-astea batranesti gata scrise ? In al doilea rand, ce rahat de concurenti sunt astia ? Turcescu, Liviu Guta, plus toti amatorii culesi de pe la concursuri gen X-Factor & Vocea Romaniei. Penibil ! Doar piese fumate si balade de dragoste rasuflate. Pe modelul.. din 10 tampenii, o alegem pe aia mai frumoasa, eu spun ca "Electric Fence - Emilia" ar fi piesa potrivita pt. finala de la Malmo.

Trimite un comentariu

sus