Skip to main content

Euforia TV difuzează serialul Pe viaţă

 

pe viataEuforia TV, care face parte din trustul Intact, va difuza începând cu 11 februarie serialul Pe viaţă, de luni pana joi, de la ora 21. Din noul serial, postul trustului Intact va difuza 32 de episoade.

Publicitate

Despre noul serial de la Euforia TV

Serialul "Life" - "Pe viaţă" - îl are în centrul atenţiei pe detectivul Charlie Crews, interpretat de actorul Damian Lewis, eliberat recent din penitenciarul de maximă securitate Pelican Bay State Prison, după ce a executat 12 ani dintr-o condamnare pe viaţă. În anul 1995 a fost acuzat de uciderea a trei persoane, fiind ulterior condamnat. Datorită eforturilor avocatei sale, testul ADN care demonstrează că Charlie nu este făptaşul este acceptat ca proba în cele din urmă, iar Charlie este exonerat.

Odată cu încarcerarea, tânărul îşi pierde slujba, soţia, toţi prietenii, aproape toate contactele pe care le avea cu exteriorul. În încercarea de a nu îşi pierde minţile, îmbrăţişează filosofia Zen şi dezvoltă o fixaţie pentru rezolvarea crimei care l-a bagat în închisoare.

Repus în libertate, dă în judecată oraşul Los Angeles şi LAPD şi primeşte o compensaţie de 50 milioane de dolari. Cu toate aceastea, nu renunţă la planul său de a afla cine i-a înscenat crima şi, cu fiecare caz soluţionat, este cu un pas mai aproape de desluşirea misterului.

Euforia TV difuzeaza serialul de luni pana joi, de la ora 21, incepand cu 11
februarie, un numar de 32 de episoade.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana mara ioana mara
    dragilor,am si eu o observatie cu rugamintea de a se rezolva-schimbati prea repede scrisul la filme,la toate,deci si la asta,(nu am probleme de vedere sau de varsta)pur si simplu e greu sa urmaresti si scrisul si secventele,si asta doar la voi si e pacat ca sant filme si seriale bune.multumesc.
  • nelu nelu
    foarte bun serialul, pacat ca a fost anulat de americani

Trimite un comentariu

sus