Skip to main content

Grilă nouă la Realitatea. Creţulescu şi Rareş Bogdan, emisiuni separate. Lavinia Şandru, producţie nouă

 

LAVINIA SANDRU - UNPR CRAIOVA
Lavinia Şandru va avea propria emisiune, după cum paginademedia.ro a anunţat încă de acum două săptămâni

Publicitate

Realitatea TV începe săptămâna viitoare cu noua grilă de programe. Pe segmentul prime-time, Andreea Creţulescu se desparte de Rareş Bogdan, iar fiecare va avea propria emisiune.

Andreea Creţulescu va continua să realizeze emisiunea Realitatea la Raport de la 21.00 la 22.15, iar Rareş Bogdan va face Jocuri de putere de la 22.15 la 24.00. Noua emisiune va aborda atât culisele politicii şi politicienilor cât şi imaginea acestora văzută prin ochii unor personalităţi publice româneşti.

Lavinia Şandru şi Edward Pastia vor realiza Perspectiva, o emisiune de actualitate politica, economica şi socială, difuzată în fiecare duminică, de la 11.00 la 12.00. Cei doi vor face o dezbatere despre evenimentele săptămânii trecute şi viitoare. Venirea Laviniei Şandru la Realitatea TV a fost anunţată de paginademedia.ro, în exclusivitate, AICI.

Emisiunea prezentată de Dorin Chioţea, Oamenii Realităţii, sâmbăta, de la
18.30 la 20.00, va aduce în prim-plan oameni obişnuiţi, dar şi oameni care au însemnat ceva pentru România.

Marinela Mititelu isi va muta obişnuitele Fabrica de la Parlament la Realitatea TV, de la 13.00 la 14.00, de luni până vineri.

Dimineaţa de ştiri cu Eli Roman îşi va schimba ora de debut, de la
07.00 la 10.00, dar se anunţă şi alte modificări.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmuteanca bahmuteanca
    Am vazut inceputul primei emisiuni - invitat Cosmin Gusa...no comment...
  • Radu09 Radu09
    mai e si Raport de candidat
  • Horea Horea
    @Mircea

    Just!

    Oare chiar "prune" sa fie?
  • mariana mariana
    Lavinia Sandor este o ratata in tot ce a facut si face, cine o asculta pe aceasta fufa imediat isi da seama de citi neuroni are, eu o urmaresc de multa reme si am constatat cit este de penibila si nepriceputa.
  • Paul Paul
    Grafica o schimba??? Rog răspuns dacă știți .
  • Mircea Mircea
    @anca - Domnul Manastire e singurul reporter care le zice pe bune si care urla la politicieni, nu la telespectatori. Emisia lui e chiar unicat pt ca se ia de toate partidele. Dar au grija Rares Bogdan si Andreea Cretulescu sa linga blidele pe care le critica dl Manastire. IAr culmea penibilului o are dl Florin Bichir care turuie non-stop cu prune in gura.
  • Dan Dan
    Eu cand o vad pe Lavinia Sandru schimb canalul. Vorbeste mult si prost. La fel ca si Cretuleasca. Am suportat-o destul cu Dan Puric.
  • Raitaru Raitaru
    Singura emisiune ok care se vede bine de la concurentza e cea a lui Chiotea aia cu interviurile. E singurul program original bun al Realitatii si e surprinzator ca e facut de unulcare se ocupa de sport. Ba nu mint, ar mai fi si emisiunile lui Amedeo Ene despre monden care sunt mult peste circul de l consacratii Capatos si Madalin Ionescu.
  • anca anca
    Penibili! cu cine sa faca ei audienta curand nu vor mai avea oameni pentru emisie. Au moderatori stupizi cum e domnul ala cu emisiunea dosar de candidat care tipa la telespectatori sau cel putin ii cearta. Nu va spune nimeni cat sunteti de penibili? Penibililor!
  • Marian Marian
    Realitatea sau RTV, acelasi lucru. Doar mogulii difera, dar au ceva in comun: sunt prieteni la catarama cu Ponta!!! :)
  • cristi cristi
    Singurul lucru care nu-mi place la Realitatea sunt studiourile alea aranjate intr-un mod mult prea oribil. Toate emisiunile le fac la aceeasi masa in care se vad televizoarele din spate si cei care lucreaza. Arata ca si cum ar emite dintr-o magazie fara prea mult spatiu. Ar trebui sa incerce sa lucreze la niste studiouri mai moderne daca tot s-au decis sa aduca schimbari .

    Poate odata cu aceasta mica relansare, isi va incepe emisia si noul Money Channel .
  • Z Z
    Asa si?

Trimite un comentariu

sus