Skip to main content

EXCLUSIV. Ioana Lupea, publicist comentator la Adevărul

 

Sursa foto Adevarul

Publicitate

Jurnalista Ioana Lupea este, de astăzi, analist comentator şi realizator de interviuri la ziarul Adevărul. Echipa Adevărul a fost anunţată astăzi de această mutare în şedinţa de sumar.

ioana-lupeaIoana Lupea a fost redactor-şef adjunct la Evenimentul zilei şi realizator al unor emisiuni la defunctul TVR Info.  Înainte de EVZ, ea a lucrat timp de 11 ani la Cotidianul.

Adevărul a trecut prin mai multe schimbări în ultima perioadă, după ce Consiliul Concurenţei a aprobat preluarea trustului de presă de către Cristi Burci. Pe 17 ianuarie, a fost numit un nou redactor-şef, Dan Marinescu, cel care a condus ziarul Ziarul, deţinut tot de Cristi Burci, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate AICI. În aceeaşi zi, Grigore Cartianu, până atunci director editorial la Adevărul, a fost numit ombudsman, un editor public ce menţine legătura între jurnalişti şi public.

În plus, la sfârşitul lunii ianuarie, Călin Nicolescu, un apropiat al lui Dan Marinescu, a fost numit redactor-şef adjunct.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emilian emilian
    daca veti inversa literele L si P din numele susnumitei, "rezultatul" este ... valoarea acestei individe
  • livia pila livia pila
    Oare cind va veni alaturi de Lupoaica si doamna colonel Culcer?
  • Alex.D Alex.D
    E simplu...(fara sa vreau sa fiu tendentios-e doar o parere) daca te uiti bine la Cartianu poti observa ca in capul lui nu prea e ceva. Sa nu uitam totusi ca vorbim despre unul care se ocupa de off-side-uri dupa care a trecut la "analizarea revolutiei".
  • Lupea Spatarul Lupea Spatarul
    Chiotea, de-asta nu o sa ajungi mare sef!
    Uite ce greseli de evaluare faci!
  • tudor dan tudor dan
    @laura g.
    Dar ce au banii lui Burci? Nu-s buni si ei? E ca la carciuma. Ioana Lupea e profesionista. E platita sa scrie. Astept cu nerabdare interviurile cu Ponta, Oprescu, Antonescu sau cu Burci !!!
  • laura g. laura g.
    @Dan Marinescu
    Mr. Burci chiar stie ca ai angajat o propagandista PDL cu acte la ziarul lui ? Ma cam indoiesc.
  • jorj jorj
    @BogdanD
    Deontologia lasa de dorit la duduia Lupea. Cine are cea mai mica urma de indoiala sa puna intrebari fostilor ei colegi de la EVZ. Comportamentul si atitudinea ei au lasat de dorit pe unde a fost. De ce nu s-a dus la B1 sau la biroul de presa al lui Viktor Horthy?
  • BogdanD BogdanD
    Ce gluma buna ...ziar liberal? Numai in teorie, adevarul a fost ziar liberal! In realitate a atacat de cate ori a putut pe Crin Antonescu! un ziar cu redactor sef Cartianu si cu Patriciu care s-a predat lui Baselu .... nu a fost niciodata un ziar liberal!!! (majoritatea ziaristilor de la adevarul in ultimii doi anii erau abonati la B1TV!!!)
  • jorj jorj
    Ce-si mai rad in barba Blaga si Hunor de situatie. Ziarista de partid fara facultate la un ziar liberal.
  • nina iliescu nina iliescu
    Ioana Lupea e o profesionista. Am lucrat cu ea in 1979 la TVR cu Tudor Vornicu. Lupea pregatea emisiunile si facea o cafea la ibric exceptionala !
  • razvan razvan
    Cand i-am vazut poza am crezut ca e doamna Zoe Petre. Ce-o fi in capul lui Cartianu sa angajeze o trompeta de partid la ziar. Ani de zile a scris la ordinul PDL-ului numai mizerii. Burci stie?
  • dana m. dana m.
    Tanti Urania a presei scrise revine cu o noua rubrica: "hai sa crosetam in maghiarime". Racnetul Budapestei va rasuna din nou in paginile Adevarului. Urmaritii cu atentie articolele si interviurile si veti descoperii ca sub fatada de "popular european" va lauda sau va critica la comanda tot ce misca si nu-i pe linia politica a UDMR-ului.
  • viktor viktor
    Felicitari. Poza e de acum zece ani? Duduia de casa a UDMR-ului si manutza lunga a PDL-ului a uitat de principii si a sarit la portofelul USL. Banu-i ban mai ales daca ai o varsta... NU?!
  • Dorin Chiotea Dorin Chiotea
    O achizitie foarte ok! Succes!
  • Vlad Turcanul Vlad Turcanul
    Hahahahahaha. D-na Lupea, bucataseasa de colhoz vorba lui Cristoiu, o sa faca sarmalute pentru PSD, via Burci. :) Dupa ce Marinarul i-a dat flit maxim s-a reorientat. Mare grija ca vipera musca letal...

Trimite un comentariu

sus