Skip to main content

Medien Holding a lansat revista Manager Express

 

manager expressMedien Holding, compania care editează România liberă, a lansat ieri revista Manager Express. Noua publicaţie se adresează "atât cititorilor simpli, cât şi specialiştilor din tot spectrul economic", după cum a declarat pentru paginademedia.ro Adrian Rus, director general Medien Holding.

Publicitate

"Este o revistă dedicată managerilor şi antreprenorilor şi dezvoltării lor personale şi profesionale. Ne dorim să fim un prieten şi un instrument adaptat agendei managerilor şi antreprenorilor", a declarat pentru paginademedia.ro Rodica Nicolae, redactor-şef la Manager Express.

Noua publicaţie apare lunar în format A4, are 64 de pagini şi un tiraj de 5.000 de exemplare. Preţul la chioşc al acestei reviste este de 10 lei.

"Fiecare număr are câte o temă centrală despre care cerem opinia managerilor, trainerilor şi psihologilor. Tema primului număr a fost - Ieşire din zona de confort, iar tema următorului număr va fi - Greşeala şi învăţămintele pe care le putem trage din ea", a explicat Rodica Nicolae.

Adrian Rus, directorul general al Medien Holding:

"Manager Express este o continuare a proiectului AIDA, pe care l-am lansat în martie 2011. La vremea respectivă se dorea o revistă despre oameni, despre dezvoltarea personală a acestora, dar şi despre deciziile pe care managerii le-au luat în decursul acestor ani de criză. Diferenţa dintre AIDA şi Manager Express este că în cazul primei reviste am avut ca obiectiv ca revista să se adreseze doar industriei HR, dar ne-am dat seama că este o nişă redusă şi acesta este motivul pentru care am rebrenduit revista AIDA".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus