Skip to main content

Orlando Nicoară şi Radu Georgescu intră acţionari la Elefant.ro

 

Orlando Nicoara

Publicitate

Schimbare de acţionariat la librăria online elefant.ro. Orlando Nicoară, general manager Mediafax Group a intrat în acţionariat, alături de Radu Georgescu şi Diwaker Singh, a scris Ziarul Financiar ieri, în ediţia tipărită.

Potrivit ZF, Orlando Nicoară, Radu Georgescu şi Diwaker Singh (fost CEO Zapp) au preluat 6% din acţiuni de la Dan Vidraşcu. Cei trei vor intra şi în boardul firmei.

NOUA STRUCTURĂ DE ACŢIONARI: Greenlight Invest – 56%, Dan Vidraşcu – 38%, Orlando Nicoară, Diwaker Singh, Radu Georgescu – 6%.

La conducerea elefant.ro a fost numit Cristian Herghelegiu, fostul şef al Pay U, mai scrie Ziarul Financiar. În echipă a mai intrat, pe marketing şi vânzări, Ana-Rita Da’Ros, fost director de marketing al Brands Diffusion pe Cehia, Slovacia şi Polonia. Ana-Rita a mai lucrat la Fashion Days, Goldbach Media şi Pro TV.

Elefant.ro este online de aproape trei ani, fiind lansat de fondul de investiţii Greenlight Invest, deţinut de Ion Sturza, fost premier al Republicii Moldova, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Despre subiect a scris şi Wall-Street.

Citeşte:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cornelia Slobodeniuc Cornelia Slobodeniuc
    Da, vanzarea de carti este mai curata decat alte afaceri ! ***
  • Mira Mira
    Libris ofera cartile pentru Emag si eu sunt un fan al acestui site pentru ca ofera o mai mare varietate, mai ales la cartiile in engleza.
  • Iosif Iosif
    Libris SRL vinde cartile de pe emag.
  • Virgil Onita Virgil Onita
    Domnule Mircelus Radu va rog sa mai verificati odata cine este PARTENERUL care vinde carti prin emag.UN OM BINE INFORMAT ESTE MAI PUTERNIC.Cand nu are alte interese...
  • Mircelus Radu Mircelus Radu
    Deocamdata chiar colaboreaza cu emag, ei sunt partenerul care vinde carti pe situl emag.
  • bookuria bookuria
    corect. o sa devina un fel de emag, elefantul? Cam asta ar fi viitorul, nu? http://www.bookuria.info/orlando-nicoara-si-radu-georgescu-detin-6-din-actiunile-librariei-online-elefant-ro/

Trimite un comentariu

sus