Skip to main content

Peste 100 de sesizări la CNA, în cazul Ioanei Tufaru

 

CNA

Asaltat cu sesizări. Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit peste 100 de sesizări pentru ediţia de luni a emisiunii Acces Direct, potrivit Laurei Georgescu, preşedintele CNA.

Laura Georgescu: „Mi se pare salutară viteza de reacţie a publicului şi modul voluntar în care ne solicită sancţionarea acestui gen de jurnalism. Şi mai cred că au reacţionat în număr atât de mare, fiindcă au încredere că CNA vrea sa demonstreze ca nu "gustul" lor dictează audienţei, ci, din contră, ei sunt obligaţi să consume "dictatura audienţei"”

Antena 1 şi Pro TV au mai fost amendate, toamna trecută, tot pentru cazul Ioana Tufaru, cum suma de 50.000 de lei, respectiv 30.000 de lei, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @Roman-> Eu sunt de acord ca muuuulti nu le au cu limba materna DAR fara sa vreau a fi rau iti atrag frumos atentia ca salutar mai inseamna SI -> Folositor, Binevenit,Potrivit(Adecvat) unei anumite situatii ...ASA CA in cazul asta te agiti ca o fanta absolut degeaba deoarece Dna Georgescu a folosit bine cuvantul in context . Asta ti-o spun ca iubitor de Limba Romana nu ca ! Doamne fereste! ruda sau admirator al CNA.
    Daca nu ma crezi poti sa te mai informezi.
  • dan dan
    Mai "roman" ia mai citeste tu
    Dex.ul si mai apoi comenteaza. In situatia de fata e ok folosirea termenului.Deh, bagarea in seama e sport national.
  • Român Român
    Noua doamna presedinte a CNA dovedeste inca o data ca nu cunoaste limba romana! Ca multi, multi altii pusi in pozitii de control inclusiv la acest capitol, al limbii romane vorbite in spatiul public. Atunci, ce mai conteaza ca mass-media e un domeniu unde activeaza atatia agramati?!!
    'Salutar' inseamna 'salvator', madam Georgescu!!! Nicidecum 'demn de lauda'. Nota 3, stai jos!

Trimite un comentariu

sus