Skip to main content

Gala Oscar, urmărită de peste 40 de milioane de americani

 

oscar
Sursa foto: elrincondedomive.blogspot.com

Publicitate

Cea de-a 85-a ediţie a Premiilor Oscar, difuzată de ABC, a fost urmărită de 40,3 milioane de telespectatori, potrivit datelor de audienţă furnizate de compania Nielsen şi citate de Hollywood Reporter.

Cei peste 40 de milioane de americani au urmărit gala de decernare a Premiilor Oscar între orele 20.30 şi până la miezul nopţii. Anul acesta au fost cu 3% mai mulţi telespectatori decât în 2012.

Gala Oscar a avut 13 puncte de rating la nivelul publicului adult cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani. Acest rezultat este cu 11% mai bun decât audienţa înregistrată de gala Premiilor Oscar anul trecut.

În 2012, gala de decernare a celor mai importante premii ale cinematografiei din Statele Unite a fost urmărită de 39,3 milioane de telespectatori.

Cea mai urmărită gală Oscar de până acum a fost cea din 2004, când a fost urmărită de 43,6 milioane de telespectatori. Iar cea mai slabă ediţie din punct de vedere al audienţei a fost în 2008, când la Oscar s-au uitat 31,8 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emi emi
    Gala Oscar 13 puncte de rating :)))))) funny rau dupa stirea de ieri cu audientele emisunii Romanii au talent (la furat) 26.5 puncte de rating. Evident, pastram proportiile statistice dar ca sa rezulte la noi cifrele ar trebui sa schimbam si curtile sau mai bine zis gospodariile ...

Trimite un comentariu

sus