Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: Europenii muncesc prea puţin

 

presa de azi 26 februarieZiarul Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un interviu cu preşedintele României, Traian Băsescu. Acesta explică de ce Europa e în urma Chinei şi a SUA. “Europenii muncesc prea puţin”, este titlul de pe prima pagină din Adevărul.

Publicitate

Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre cum “ministrul Justiţiei încearcă să aducă Registrul Comerţului în subordinea CCIR, printr-un nou proiect de lege, iniţiat de liberali”. “Cadou pentru Mişu Vlasov de la amica Mona Pivniceru: 70 de milioane de euro”, este titlul de pe prima pagină din EVZ.

Şi România liberă are pe prima pagină un articol despre trecerea Registrului Comerţului la Camera de Comerţ. “Parlamentarii din mâneca lui Vlasov”, este titlul de pe prima pagină din ziarul România liberă.

“Trei din şase parlamentari care au iniţiat actul normativ privind trecerea Registrului Comerţului la Camera de Comerţ au sau au avut legături directe cu instituţia condusă de Mihail Blasov. Mai mult, doi dintre ei încasează chiar bani de pe urma lui Vlasov”, mai scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • ProSport: N-ai dentist bun? Sună-l pe Cadu! - Doi dinţi scoşi, alţi trei distruşi, rezultatul şutului în figură primit de Milanov.
  • Gazeta Sporturilor: În stil minimalist - Golgeterul Rusescu a marcat unicul gol al jocului după un lanţ de erori în defensiva “:şepcilor roşii”.
  • Naţional: Cum sifonează sindicalistul Ion Rădoi 200.000 de euro de la Metrorex
  • Click!: De ce nu poate Bahmu să renunţe la iubit

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kius Kius
    Basescu se pregateste sa devina lider planetar....

Trimite un comentariu

sus