Skip to main content

PRESA DE AZI. Sebastian Ghiţă, vedeta ziarelor

 

Capturaţi ecranul complet 13.02.2013 104322.bmp

Trei dintre ziarele de astăzi îl au, pe prima pagină, pe deputatul şi patronul postului RTV, Sebastian Ghiţă. România liberă le acordă un spaţiu amplu lui Sebastian Ghiţă şi lui Dan Voiculescu.

Breaking News: războiul mogulilor titrează publicaţia. Doi politicieni şi moguli media se acuză că au legături cu fostele sau noile structuri de informaţii ale României. În spatele lor se află două televiziuni cu simpatii tot mai clar conturate, ale unor partide din cadrul aceleiaşi construcţii politice: USL.

Evenimentul zilei îi dedică lui Ghiţă o trimitere pe prima pagină: Război pentru controlul Serviciilor Secrete. Vechii securişti din USL atacă SRI, via Ghiţă. Evenimentul zilei are pe prima pagină un articol despre Elena Udrea, mai bărbată decât Vasile Blaga. „Pot să mă bat cu Ponta şi Antonescu”, declară Udrea.

Ghiţă este şi pe prima pagină din ziarul Naţional: Sebastian Ghiţă, STOP GAME! Patronul RTV se prăbuşeşte de pe piedestalul politic pe care singur se cocoţase, mai explică publicaţia.

Adevărul se întreabă Cum scăpăm de infractorii din Parlament. Parlamentarii nu par dispuşi să ia rapid măsuri de eliminare din forul legislativ a celor condamnaţi la pedepse cu suspendare.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • Libertatea: Pentru că a înşelat-o cu Almăşan, îi cere 1.000.000 de euro.
  • ProSport: Iartă-ne, domnule Lucuţă!
  • Gazeta Sporturilor: Robert Negoiţă: Nu-i gratuit nimic, Bănicioiu ne-a promis că ne dă baza Olimpia!
  • Click!: Piţi zice că este prea sărac să-i dea bani copilului
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    ... hai mai c-o fi gusa fata mare, saftoiu-sfantu petre si voiculescu maica precista...

Trimite un comentariu

sus