Skip to main content

PRESA DE AZI. Test grilă de la ProSport: De unde vede Gigi meciul cu Ajax? Amsterdam, puşcărie sau Iordania

 

Capturaţi ecranul complet 11.02.2013 100225.bmp

ProSport se întreabă de unde va vedea Gigi Becali meciul Steaua - Ajax, în contextul în care Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie va da astăzi un verdict în dosarul în care patronul Stelei este acuzat de sechestrare de persoane. Publicaţia prezintă şi trei posibile variante pentru locul unde se va afla Becali la meciul Stelei: Pe Amsterdam Arena, în puşcărie sau în Iordania (unde se presupune că Becali ar fugi în cazul în care sentinţa nu-i va fi favorabilă).

Revista Capital are pe prima pagină tot un personaj din sport care are probleme cu legea. Chinurile alunecosului domn Copos - titrează publicaţia pe prima pagină.

Ziarul Adevărul face o analiză ce ajunge la concluzia că Ţinutul Secuiesc ar fi un „stat” falimentar. Teritoriul autonom visat de activiştii filo-maghiari ar avea nevoie de 25 de milioane de euro pe an numai pentru a-şi finanţa aparatul birocratic. Doar un secui din cinci este salariat, arată statisticile oficiale.

Evenimentul zilei publică un interviu cu „sursa Medicul de gardă” despre reţeaua distribuitori-farmacişti. „Atunci când interesele le sunt ameninţate merg să-i cumpere pe parlamentari”, declară „Medicul de gardă”.

Alte titluri din presa de astăzi: 

  • România liberă - Interviu cu Kelemen Hunor, preşedintele UDMR: Ponta este corect, deschis şi receptiv cu maghiarii.
  • Naţional - George Ciuhandu, blagoslovit cu acţiuni de milioane de euro de Caracatiţa mall-urilor
  • Click! - Scandal pe moştenirea lui Iurie Darie. Anca Pandrea vrea drepturile de autor ale maestrului care îi revin fiului.
  • Libertatea - Se mărită cu Oţil în SUA?
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus