Skip to main content

Prim-balerina Operei Naţionale Bucureşti, jurat la România Dansează

 

Sursa foto: a1.ro
Sursa foto: a1.ro

Publicitate

Monica Petrica, prim-balerina a Operei Naţionale Bucureşti, va face parte  din juriul celei mai noi producţii Antena 1, “România Dansează”, care va fi lansată în această primăvară, scrie a1.ro.

Din juriul talent-show-ului de la Antena1 va mai face parte şi Eduard Andreianu, cunoscut sub numele de artist drept CRBL. 

Emisiunea „România dansează” va fi prezentată de Jorge, care a câştigat sezonul II al emisiunii “Te cunosc de undeva”. Concurenţii care ajung în finală se vor lupta pentru 50.000 de Euro.

România Dansează” are la bază formatul “Got To Dance”, program lansat în 2009 în Marea Britanie, ajuns la sezonul al patrulea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • .. ..
    Mai bine invata sa scrii corect...
  • poporul roman poporul roman
    ce prost tv rsti du te si te uita la titanic vezi ca a inceput
  • sasa sasa
    eu zic sa te ajutam pe tine sa inveti sa scrii corect:))
  • Adri Adri
    Un nou esec marca Antena 1 .. auzi Bendeac, Cerebel.. Decât sa mă uit la astia doi mai bine mă uit la un film de categoria B.
  • maria maria
    ce panarame santa stia de la antene. n-au pic de creier. stau linistita. totul va fi... ca la antena 1. proooooooost!!!
  • h h
    daca ar fi sa fim corecti, si PRO Tv-ul s-a luat dupa Prima TV care a venit cu Megastar si cu Academia lui Horia. Si am mai tot zis, si in State exista 3 emisiuni de profil, pe trei posturi diferite, dar numai la noi se spune ca se copiaza
  • Danny Danny
    Cat priveste grafica stirilor din sport, A1 nu mi se pare ca a copiat nimic, si TVR si Prima semnaleaza tot prin culoarea verde jurnalele sportive.
    Despre emisiunea de dans, exista diferente de format intre Dansez pentru tine si Romania danseaza sau cel putin eu asa am inteles. Am vazut-o aseara la TV pe aceasta doamna si mi-a placut cum a vorbit. Daca nu ma insel, este partenera unui alt cunoscut dansator, Razvan Mazilu.
    Mi se pare bine aleasa pentru acest show. Dar va mai fi in juriu si Cornel Patrichi, asa cum scriau ziarele cu ceva timp in urma?
  • matei_a matei_a
    adica in emisiunea asta o sa fie juriu Cerebrel, Bendeac si Monica Petrica?
  • Romania danseaza, cântă, râde și transpiră Romania danseaza, cântă, râde și transpiră
    Inutil sa spun ca va fi un esec. Si nu din vina Monicai Petrica... Ea e potrivita acolo asa cum ar fi Voiculescu-batranul, stareț la Putna. Sau Voiculescu-fiica Camelia, in prima bancă la Oxford. Sau Ciocolax Alexandrescu facand reclama la spray Avon pentru descurcarea părului cu aromă de mango.
  • mihai mihai
    Legat de copiat, cei de la A1 au "importat" grafica celor de la Pro Tv la stirile de la 19.00, inclusiv la sport. Au culori indentice :))). S-au s-a nimerit? La fel ca Xfactor, Top Chef si Romania danseaza????

    Sa ii ajutam pe cei din Baneasa sa concureze Romanii au talent. Ce format ar trebui sa cumpere? Exista o clona in lume?
  • mihai mihai
    Sa nu cumva sa aud ca Antena 1 copiaza din nou Prtv-ul !Nu e adevarat!Ei chiar s-au gandit ca Romania are nevoie de o astfel de emisiune.Nu,fara nicio legatura cu Protv!

Trimite un comentariu

sus