Skip to main content

Românii intră cu platforma Seenow în Grecia şi Cipru. Un film: între 2 şi 4 euro

 

-Samsung_smart_tv_seenow_VOD1 (1)Compania românească Direct One, care oferă pe piaţa locală serviciul de video on demand Seenow pe computere, televizoare inteligente, smartphone-uri şi tablete, a intrat cu şi în Grecia şi Cipru, în urma unui parteneriat cu compania sud-coreeană Samsung.

Publicitate

Aplicaţia Seenow are acelaşi aspect cu cea din România şi este disponibilă pentru utilizatorii greci numai pe televizoarele Samsung şi pe BluRay. Pe telefoane, tablete şi computerenu este încă disponibilă.

Utilizatorii Seenow plătesc doar pentru filmele pe care au ales să le vizioneze cu un card de credit, fără alte costuri lunare suplimentare. Preţurile sunt, pentru fiecare film, între 2 euro plus TVA şi 4 euro plus TVA (pentru filme noi, la calitate HD.

"Lansarea serviciului Seenow pe piaţa din Grecia este primul pas din planul de regionalizare al platfomei, până la sfâşitul lui 2013 fiind în plan lasarea acestei aplicaţii şi în alte ţări", a declarat Marian Pantazescu, CEO Direct One.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dorel Dorel
    Ha, ha, ha!
    Ai dreptate! Trebuie sa justifice si ei cumva in fata bancilor creditele luate pana acum, asa ca-i aburesc pe finantatori cu cucerirea unei noi piete, ca in Romania sunt varza:-))) Dar si-au si ales locul cel mai bun din toata Europa: Cipru si Grecia!!!
  • Gabriel Gabriel
    Astia au acaparat toata piata din Romania, adica au o cota de piata mare pe nisa pe care o desfasoara, de au decis ca e bine si in alte tari?

Trimite un comentariu

sus