Skip to main content

Schimbare de acţionariat la Money.ro TV

 

MONEYTV-PACKSHOT

Societatea  Media Advertising & Sales, care deţine licenţa pentru Money.ro TV, a informat CNA cu privire la noua structură a acţionariatului. Noutatea este firma Util Construct care deţine 20% din postul de televiziune. Firma Util Construct este deţinută de Liviu Niţescu, potrivit reprezentanţilor CNA.

Modificările acţionariatului Media Advertising & Sales s-au produs încă din luna decembrie. Din informaţiile paginademedia.ro, săptămâna viitoare se va anunţa o nouă schimbare în structura firmei.

Recent, Alexandru Sassu a fost numit director general al postului de televiziune, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. La momentul respectiv, Mihai Tatulici, manager de proiect al postului de televiziune, a declarat pentru paginademedia.ro Alexandru Sassu a fost numit de „noii investitori”, fără a da alte detalii.

Money.ro a primit licenţă de la CNA în luna octombrie 2012. Iniţia, în acţionariatul firmei Media Advertising & Sales era Sorin Freciu, cu 95% şi Sorin Codiţă cu 5%. În urma intrării firmei lui Liviu Niţescu prin firma sa, participaţiile lui Sorin Freciu s-a diminuat la 75%.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marse marse
    Sassule fă-o praf și p-asta
  • wresf wresf
    audienta de 3000 de oameni??? woowww! probabil ca bbc si sky news au intrat in pamant de rusine... :)))))))))))
  • burningsnowflake burningsnowflake
    @ Iulia Bunea: se pare ca nu intereseaza pe nimeni(in afara de frisoanele pe care le traiesc unii dintre angajatii postului) schimbarea actionariatului de la GiGa Money.....hai sa incercam o resuscitare a subiectului: schimbarea de saptamana viitoare o reprezinta disponibilizarea lui Tatulici, you bet?
  • bch bch
    Dar mare parte a populatiei este somera, casnica sau pensionata. Doar n-oi vrea sa masoare audienta cu fotbalisti (sau cu rigla)... :D
  • euuss euuss
    ca lumea merita prostita pentru ca nu o intereseaza sa gandeasca. Asta zic ! :)

    Audientele reale nu pot fi da-te de 3000 de oameni(mojoriatatea someri, casnici, pensionari). Numai cablistii pot face asta dar nu se vrea. :)
  • kantar kantar
    ce zici de asta?
    Cei de la Kantar nu mai stiu nici sa masluiasca audientele!
    http://www.realitatea.net/realitatea-tv-cere-o-ancheta-cu-privire-la-masurarea-audientelor-de-firma-kantar-media_1122002.html

Trimite un comentariu

sus