Skip to main content

Se lansează Gazeta Reforma

 

reforma

Publicitate

Pe 8 martie se va lansa, la Bucureşti, Gazeta Reforma, o publicaţie cu ”periodicitate dadaistă, atunci când e nevoie, de 32 de pagini, într-un format 28x37 cm, cu poster insert, într-un tiraj limitat”, după cum se arată pe pagina publicaţiei.

Publisherii Reformei precizează că aceasta este ”colecţionabilă, utilizabilă pentru pus pe perete sau ambalat cadouri”.

”REFORMA este un mijloc de comunicare al unei comunităţi distincte. O comunitate similară cu cea din Berlin, Londra, Stockholm, Paris, prezentă într-o formă proprie, şi la Bucureşti, Timişoara sau Cluj. Credem că cei care se revendică din zona cult şi purtător de mesaj, sunt parte din mişcare. Mesaj poate fi tot ceea ce facem, de la carieră, la cum ne îmbracăm, la ceea citim sau vizionăm. Neo-boemi, alternativi, indie, reformişti.”, se arată în manifestul publicaţiei.

Din sumar: Marina Albu vizitată de Eugen Rădescu, cu fotografii de Codruţ Sebastian  Neguţ; Noam Chmosky - Cum tinerii sunt îndoctrinaţi să se supună; Krostinn Kis în dialog cu Răzvan Ion & Gergő Horváth; Radu Niţescu - niciun trol pe mitropolit iosif şi alte poezii; SEFEU Comics - Înainte de Harap Alb - bandă desenată.

Preţul unui exemplar va fi de 5 lei. Se distribuie în Bucureşti (Pavilion), Timişoara (Galeria Calina) şi Cluj (Book Corner) şi la evenimentele de lansare. Primul dintre acestea va avea loc pe 8 martie, în clubul Modern, de la ora 21.30 şi o va avea ca invitată specială pe Marina Voica.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Full of Farts Full of Farts
    I-auzi cum o ardem: ”...care se revendică din zona cult și purtător de mesaj, sunt parte din mișcare”. Hahaha!!! Da, Marina Voica e indie! Clar, ea e foc de indie. Ea si cu alternativii B.none ”nea Beni” SiNULexu sau Elwis Saftoiu!... Rog paginademedia sa intrebe cum sa imi fac abonament pe 24 de luni?

Trimite un comentariu

sus