Skip to main content

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

 
ioana_tufaru
ioana_tufaru

Publicitate

MIZERIE PE TV, LA PROPRIU. Umilirea Ioanei Tufaru a atins, astazi, o noua culme, la emisiunea Acces Direct. Intr-o perioada in care se fac petitii pentru bun simt pe TV, emisiunea difuzată astăzi pe Antena 1 a oripilat cu imaginile date pe post.

Ce s-a intamplat?

Intr-un reportaj realizat la Adriana Bahmuteanu acasa de catre "reporterul frenetic" Horatiu Tudor, Ioana Tufaru a fost pusa la curatenie. A urmat o discutie despre igiena si, incet, incet, actiunea s-a mutat in baie.

Cameramanul a urmarit-o pe fiica regretatei Anda Calugareanu in timp ce se curata cu un betisor in ureche. Cum imaginile cu urechea nu erau convingatoare, Horatiu Tudor s-a oferit sa rezolve problema. Betigasul folosit intens a fost aratat, cat se poate de aproape de camera, cu rezultatul actiunii de igienizare.

Daca pentru telespectatorii avizi de astfel de imagini era prea putin, reportajul a continuat cu imagini in prim-plan cu picioarele Ioane Tufaru, printre degetele careia se intrezareau urmele unei igiene precare.

Imaginile de la Acces Direct l-au socat si pe Mihai Bendeac, care a reactionat pe pagina sa de Facebook.

Mesaj pentru Simona Gherghe.

Lucram. Si ochii mi-au scapat pe televizor. Simona, deseara, cand ajungi acasa, mai uita-te inca o data la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simti? Eu am plans. Nu am vazut vreodata ceva mai umilitor.

Simona, mai esti OM?...

Cu drag, Mihai.

Din respect pentru cititorii  site-ului, nu vom publica imagini cu momentele prezentate mai sus.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca Anca
    e putin fata de cat iau multe nulitati de la alte televiziuni, zeci sau sute de mii de euro pe luna; nu le pasa de nicio amenda, le e frica doar de puscarie
  • Gogu Gogu
    Ca un raspuns la intrebarea daca "se poate mai jos?": eu cred ca da, se poate. Se poate maine-poimaine sa ne ofere si un acces dinrect, la propriu. Mi se face sila de-a binelea cand ma gandesc la toti tampitii si cretinii ce s-au aciuiat prin televiziuni si li se permite sa faca emisiuni de genul asta, cu tot felul de specimene si serghei mizili. Cand apuc sa dau cu ochii pe TV peste astfel de abjectii, nu contenesc sa ma intreb: cine este mai retardat, Fernando de la Caransebes sau reporterul si realizatorul? Cred ca asta e o intrebare ce merita un raspuns, pentru ca eu nu reusesc sa fac deosebirea intre ei.
  • Radu Radu
    nu sa inchidem noi televizoarele, ci sa-i bagam pe ei la puscarie
  • Unu` Unu`
    Infectia de la TV continua. Deoarece aparent pe nimeni nu intereseaza si nicio institutie nu intervine in toata aceasta mizerie ce se revarsa zilnic prin micile ecrane, singura scapare ne mai ramane sa inchidem cu totii televizoarele.
  • Radu Radu
    jegul nu se poate indeparta doar cu o simpla dezbatere publica, trebuie luate masuri mult mai dure
  • @coco @coco
    frate , in ce limba vb? a draq virgula , al draq pct . le-ai halit ? astia ca tine sunt cei care fac audienta la tipul asta de emisiuni
  • Ioana Ioana
    Se poate încerca să se facă un fel de sondaj, petiţie, informare publică, să se ceară părerea, cu privire la mizeria despre care vorbim, a peste 500.000 de mii de oameni şi pe acest fundament mers într-o dezbatere publică din Parlament şi să se ceară o reglemantare cu privire la conţinutul media din cadrul emisiunilor TV. Dacă CNA-ul nu este capabil atunci opinia publică să facă ceva. Exista o gramadă de instituţii publice, universităţi, se poate cere ajutorul studenţilor si tot ar fi un început de drum! Asta e clar, dacă vrem să schimbam ceva.....noi trebuie să o facem. Nu să stăm şi să aşteptăm să ia alte persoane măsurile pe care noi le dorim. Totodată, o presiune mediatică a celor din tabăra adversă......
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    CNAAA-ul DOARMEEEE ????????????????
    Vai mama voastra daca voi va mai numiti oameni de televiziune ..... bahmuteanca - proasta proastelor si simona gherghe ... niste inculte care au ajuns pe sticla dintr-o intimplare ... cind i-am zis d-lui Gavrila Vasilescu(fost senator PC si prieten cu nea Dan Voiculescu) in vara lui 1993 ca decit sa investeasca 1.000.000 de dolari in organizarea de spectacole mai bine face o televiziune ... se pare ca am gresit!
    Nea Dane - fa putina curatenie prin ograda ca vin vremuri grele ... prostii astia iti aduc numai deservicii!!!!!!!!!!!!!
  • Din public... Din public...
    De acord cu Bendeac! Am avut aceeasi reactie in timpul emisiunii, acolo in platou. M-as fi intors cu spatele, dar pierdeam cei 7 lei :(
  • Radu Radu
    jegul nu este doar in urechea Ioanei, este si pe sub hainele jurnalistilor
  • Radu Radu
    nu trebuie sa le taiem limbile, dar putem sa-i facem sa plateasca
  • Radu Radu
    jegosenia din televiziuni trebuie sa inceteze
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Aceasta este emisiune de divertisment ? Si este cea mai urmarita pe urban ? In ce lume oare mai traim!?
  • Iulian Iulian
    http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html
  • Adrian Lazar Adrian Lazar
    Daca nici de aceasta data nu se va sesiza CNA sa inchida aceasta emisiune care a depasit in mizerie si jeg chiar OTV-ul eu unul nu mai am ce sa comentez!
    In afara de sesizare la CNA si ignorarea totala a acestei asa zice emisiuni de divertisment nu mai exista alta solutie!

    http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html

Trimite un comentariu

sus