Skip to main content

Teatru TV marca Bendeac la Antena 1

 

teatru-tv_size1

Publicitate

Antena 1 lansează programul intitulat TEATRU TV, care are la baza o idee a actorului Mihai Bendeac, ce îşi propune să readucă în atenţia publicului piese de teatru, jucate în ultimii 30 de ani pe scenele teatrelor româneşti, anunţă postul de televiziune.

„Acest proiect este doar începutul revenirii divertismentului de bună calitate. Mi-am pus în joc întreaga carieră pentru asta”, spune Mihai Bendeac.

Spectacolele sunt realizate împreună cu Teatrul de Comedie şi vor fi difuzate la Antena 1 din 6 martie, timp de patru săptămâni.

Odata cu lansarea acestui proiect Antena 1 anunţă şi o campanie de susţinere a teatrului românesc. Biletele pentru stagiunea cu spectacolele TEATRU TV se pun în vânzare începând de astăzi şi vor putea fi procurate la preţul de 120 de lei de la Casa de bilete a Teatrului de Comedie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Dan
    Teatru TV doar de la Comedie ? Ghici de ce nu si din alta parte ? Ei nu vor sa faca educatie, ci rating, nu e clar ? Daca vrei sa vezi teatru, tot la TVR te uiti, sa fim seriosi ! Si daca vrei mai mult, te duci in sala. Punct !
  • Argus2013 Argus2013
    Daca Bendeac are chef de teatru, e frumos. Pacat ca si-a gresit "'adrisantul". Ganditi-va doar ca Mariana Mihut-Victor Rebengiuc nu au fotoliile de la Gadea & Co. Oare de ce?
  • Ne0 Ne0
    Te felicit pentru comment si subscriu in totalitate fata de cele afirmate!
  • Robu Williams Robu Williams
    Prima piesa :Sa te chish in freza, Hamlet!
  • Bendeac cel ipocrit Bendeac cel ipocrit
    divertisment de calitate marca Bendeac pe tv?!?? WOW, ar fi o premiera de cand s-a carat din Mondenii. ar trebui sa faca zeci de sezoane care sa spele jegul lasat de 'in puii mei'. Bine ca stie sa scrie scrisori lacrimogene pe facebook cum ca vai, in ce tara de badarani traieste, ignorand faptul ca si el a pus umarul la greu la astfel de atitudini si mentalitati de pestera, de evul mediu....

Trimite un comentariu

sus