Skip to main content

VIDEO. Simona Gherghe, în lacrimi la "Acces Direct". Prezentoarea, reacţie şi pe Facebook

 

Captura Antena 1
Captura Antena 1

Publicitate

UPDATE: Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Simona Gherghe reacţionează după scandalul iscat în jurul ”cazului Ioana Tufaru”:

”De două zile, mă simt ca în faţa unui pluton de execuţie. Ca şi cum cel mai mare Rău al României eu l-am făcut. N-am să intru niciodată în jocul atacurilor pe Facebook. Nu-mi stă în fire să mă cert şi nici nu mai am energie, după zilele astea... Nu mi-a picat bine deloc acel material, am spus încă de atunci. Dar cei care voiau război n-au mai stat să asculte... Era prea mare dorinţa de a scuipa... Iar ceilalţi, mimetic, au făcut la fel, cei mai mulţi fără ca măcar să ştie ce s-a întâmplat. Mă rog pentru toţi! Să le fie bine, să nu fie niciodată în situaţia mea, de a fi puşi la zid şi "scuipaţi"... Dumnezeu le ştie mai bine şi o să ne liniştească pe toţi. Le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că eu nu sunt aşa cum au vrut unii sa mă plăsmuiască.”

LACRIMI DUPĂ JEG. Spectacol dramatic ieri la ”Acces Direct”:  emisiunea a avut-o invitată tot pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Ea a venit în platoul Antenei 1 după ce în urmă cu o zi a fost subiectul unui material în care a fost umilită, fiind acuzată că are o igienă precară.

De data aceasta lucrurile au stat altfel. Chiar la intrarea invitaţilor în platou, Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi:

”Înainte să încep să vorbim despre transformarea Ioanei şi despre ce au însemnat aceste ultime luni din viaţa ei, eu aş vrea să spun un singur lucru...”, a apucat să zică vedeta Antenei 1, după care a făcut o pauză lungă, în care şi-a şters câteva lacrimi.

Dan Capatos, care, aseară, în propria emisiune a discutat tot despre ceara din urechile Ioanei Tufaru, a încercat să glumească, precizând că tocmai a fost sunat pe telefonul mobil de Mihai Mitoşeru. Imediat, Simona Gherghe a revenit:

”Voiam să spun, Ioana, că nu am vrut o clipă ca, de fiecare dată când ai fost în acest platou, să te simţi umilită, batjocorită, să crezi, poate, că cineva vrea să râdă de tine, nu a fost intenţia mea sau a colegilor mei, mie nu îmi stă în fire să râd de oameni”, a adăugat prezentatoarea, care între timp şi-a mai revenit.

Reacţia Simonei vine după ce ieri, în emisiunea ”Acces Direct” au fost prezentate imagini şocante, în care Ioana Tufaru este apostrofată în dese rânduri, reproşându-i-se o igienă precară. Mai mult decât atât, în acelaşi material, reporterul Horaţiu Tudor arată detalii ale unor beţe igienice pe care fiica Andei Călugăreanu le foloseşte pentru a-şi curăţa urechile, dar şi imagini cu degetele murdare ale tinerei.

Şocat de priveliştea de la televizor, actorul Mihai Bendeac i-a transmis după emisiune Simonei Gherghe un mesaj public pe Facebook:

"Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai."

În cadrul emisiunii de azi, Simona Gherghe a prezentat şi un certificat medical, potrivit căruia Ioana Tufaru nu suferă de nicio afecţiune psihică şi nu este în evidenţa uniciunei instituţii medicale de profil.

Emisiunea ”Acces Direct” în varianta integrală. Episodul dedicat Ioanei Tufar începe la minutul 20.

CITESTE SI:

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

ASOCIERE. Ce clienţi de publicitate au girat mizeria din urechea Ioanei Tufaru la Acces Direct. Audienţe record.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Isa Isa
    Uau!!Nu-mi vine sa cred!s-a ajuns sa se discute igena unei biete femei care a trait in conditii precare, fara educatie...Asta nu e lipsa de umanitate, asta e nesimtire, prostie si Simona e mai murdara decat biata femeie care nu a avut sansa la o viata mai buna.
  • Ana Ana
    Pentru simplul fapt ca dra/dna Simona Gheorghe nu-si pune niste intrebari de bun simt si alege in continuare sa se victimizeze, ar trebui sa nu mai practice aceasta meserie.
  • ada ada
    mai bine ai fi tu, simona!
  • mimi mimi
    sa-ti fie rusine sa nu iti doresti o situatie similara cu a familiei Anda,Dan si Ioana Tufaru.sa gandesti ca esti femeie,vei fi mama si sotie si oricand in viata ta pot fi lovita de o soarta cruda,nu realizezi decat sa castigi bani prin suferinta si umilind un om al nenerocirii.trezestete Simona la realitate.
  • Daniel Daniel
    o idee ca sa mai creasca ratingul emisiunii dupa episodul cu cleiul din urechi -episodul doi in care ''mironosita'' simona sa o puna pe ioana sa se cace pe o farfurie si simona echipata cu o furculita de unica folosinta sa caute oxiuri si eventual daca are noroc sa-i extraga ioanei cu un tirbuson sau vreo penseta un limbric obraznic ce nu se lasa evacuat......RUSINEEE SIMONA...imi cer scuze pentru limbajul folosit dar spre tipul asta de exprimare ne duc astfel de emisiuni
  • unsoarecedeteve unsoarecedeteve
    Simona Gherghe a revenit:

    "" ”Voiam să spun, Ioana, că nu am vrut o clipă ca, de fiecare dată când ai fost în acest platou, să te simţi umilită, batjocorită, să crezi, poate, că cineva vrea să râdă de tine, nu a fost intenţia mea sau a colegilor mei, mie nu îmi stă în fire să râd de oameni”, a adăugat prezentatoarea, care între timp și-a mai revenit. ""
    Draga Simona !!!
    Iti raspund la “vorbulitele” tale … daca nu vroiai sa apara pe post ceea ce a aparut, spunei cu voce tare si raspicat, in direct, , sau ….. luai atitudine impotriva BAHMUTENCEI, care fie vorba intre noi este o mahalagioaica ajunsa pe sticla dintr-o greseala!!!!!!
    Tot ceea ce faci acum, te scuzi parca, nu face decit sa te incrimineze mai mult!!!! TE CONTRAZICI cind spui ca nu ai vrut ... CE NU AI VRUT? .... sau ... asta inseamna ca nu ai reactii promte si nu poti lua decizii importante pentru tine si pentru emisiunea pe care o moderezi ... sau ... nu ai pregatit bine emisiunea !!! ... sau altcineva a pregatit emisiunea pentru tine (sedinta de sumar isi mai are rostul??????)
    Cam asta e! .... si nu e bine deloc!
    Bafta ! … si pune mina pe carte!!!!
  • abces dinrect abces dinrect
    Simonuca Gherghe are nevoie de consiliere medicala de specialitate daca nici nu realizeaza ca a gresit. Valorile universale dar si instinctele ii sunt total bulversate. Daca nu realizezi ca umilesti o fiinta ce mai esti in stare sa realizezi? Va rog sa faceti publica toata lista echipei de productie a mizeriei de emisiune pentru ca Simona e cruda, nu are discernamant, nu e jurnalista dar cineva trebuia sa opreasca jegul si aia sunt echipa.
  • Alex.D Alex.D
    Se vede cine apreciaza emisiunile astea.....oamenii care cred ca "lucrurile SE SCOATE in relief".
  • sandman sandman
    Dar pe FB de ai dat block alora care te criticau? Sa-ti fie rusine, esti mai josnica decit Marula si Medalin la un loc!
  • Danny Danny
    Cand am aflat ca Simona va prezenta o emisiune cu o reputatie proasta precum Acces Direct am zis ca din doua, una : ori schimba specificul emisiunii si o face mai atractiva pentru publicul care nu cauta doar frivolitati, ci incearca sa o faca mai utila (asa cum se intampla uneori), ori o sa se transforme si ea dupa tipicul emisiunii intr-o vanatoare de barfe, dar chiar aici nu imi inchipuiam sa se ajunga. Nu vreau sa cred ca a doua varianta nu mai are cale de intoarcere.
  • grammaticus grammaticus
    Cum adică? Nici vorbă să fi scos A1 din grilă. Pe lîngăfaptul că nu a scos A1, a mai băgat şi A2, care nu era pînă acum. Probabil că o fi băgat-o în locul OTV-ului. Bleah!
  • grammaticus grammaticus
    Teatru ieftin. Ce mizerabilă e această Simona Gherghe. Culmea e că am nimerit cu totul întîmplător pe A1 în acele momente, dar mai mult de 5 minute n-am rezistat. Noroc că aveam apa plată cu lămîie la îndemînă. Bleeaah! O să scot definitiv din telecomandă antenele, să nu mai dau din greşeală peste ele.
  • ADRIAN ADRIAN
    Draga Simona in primul rand apreciez emisiunile tale atunci cand se scoate in relief lucruri frumoase si constructive si as fi bucuros daca ai incerca sa faci o emisiune despre diabetici si posibilitatea de a afla daca exista in piata vreun laborator de prajituri special pentru diabetici
  • oferte bulgaria oferte bulgaria
    nu cred ca am vazut emisiunea asta dar am vazut-o pe aceea in care a fost si Ionela Prodan . Nu tin sa dau dreptate nimanui , aceea emisiune a fost un circ . Din punctul meu Ioana Tufaru este cam nepasatoare de starea ei actuala iar Simona Gherghe chiar si-a batut joc de emisiune cu eceste "reportaje" , voi chiar vreti sa vedeti gandacii din casa Ioanei Tufaru , sau jegul din casa ?
  • Mariana Mariana
    Rusine

Trimite un comentariu

sus